promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan helyen jelent meg Magyar Péter arcképe az interneten, ő is tagja lett a híres panteonnak, amelyben LEGO-ként élednek fel a napi aktualitások
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar politikai közbeszéd popkulturális részébe láthatunk be újfent.

Amióta Varga Judit exférje, Magyar Péter bement a Partizán stúdiójába beszélgetni Gulyás Péterrel, azóta a nyilvánosság is kicsit megváltozott Magyarországon. Előtte csak nagyon ritkán volt arra példa, hogy a Google keresési listáinak is az élén olyanok legyenek, akik a magyar politikai élethez kötődnek. Ám most megfordult a trend, és az utóbbi hetekben Magyar Péter neve sokak számára egyet jelentett a hírolvasással.

Magyar Péter március 15-ére is szervezett gyűlést, ahol azt is bejelentette, hogy pártot alapít.

Az elmúlt napokban pedig a magyar közélet újra aktívabb lett, még olyan is megesett, hogy a magyar politikusok régi sorozatok címeivel és filmekkel reagáltak egymás mondandóira. Korábban pedig több sztár és celeb is mondott véleményt Magyar Péter belépéséről a magyar politikai térbe. Ráadásul a magyar mémkultúra is virágkorát éli.

Sőt, megalkották a Magyar Péter LEGO-szettet is. De ez nem is lenne újdonság, hiszen korábban Mészáros Lőrincről vagy éppen Tóth Gabiról is készült ilyen fiktív LEGO-szett a Napi Kocka oldalán, ahol a világ történéseit örökítik meg nagyon kreatívan, olyan népszerű és mindenki számára befogadható formában, mint LEGO-ba öntve. Az oldal hatalmas kuriózum, és még annál is egyedibb, így nem csoda, hogy nagyon sok rajongója van.

Viccesen még azt is megjegyzik az alkotók a képnél

"...Magyar polcra Magyar LEGO-t"

Majd feltették a költői kérdést, hogy vajon saját maga, azaz Magyar Péter megvenné-e magát. Majd nem sokkal később a képet, így a LEGO-szettet Magyar Péter is közölte, majd azt írta alá válaszként a fiktív LEGO-szettre:

"Kockáról kockára újjáépítjük a hazánkat."

Íme az eredeti kép a Napi Kocka oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás