promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország ezen a Várkonyi Andrea képen röhög, Mészáros Lőrinc nem fog örülni, ha meglátja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andreán nevetnek az emberek, de Mészáros Lőrinc megúszta.

Várkonyi Andrea az ország egyik leggazdagabb felesége. Az egykori televíziós műsorvezető Mészáros Lőrinc mellett találta meg a boldogságot, és bár vannak dolgok, amikről nem beszélnek, a napokban megjelent egy igen terjedelmes interjú Andreával, amiben számos témát érintett, és megannyi, eddig sosem hallott magánéleti titokról rántotta le a leplet.

Várkonyi elárulta, hogy férje, Mészáros Lőrinc végtelenül romantikus; házasságkötésük 28. hónapja alkalmából 28 szál vörös rózsát kapott tőle, de állítólag a milliárdos férfi minden hónapban eggyel több szál virágot ad feleségének. A házaspár odafigyel arra, hogy mindig legyen elég idejük kettesben lenni, rendszeresen járják a természetet, sőt Lőrinc még vadászni is szokott.

Mint minden házaspár, természetesen Várkonyiék is szoktak veszekedni, de ezeket általában nevetéssel szokták lezárni. Andrea elmondása szerint Mészáros Lőrinc szereti a feleségében, hogy ilyen karakán. Korábban elterjedt a férfiról, hogy hirtelen haragú és indulatos, de az egykori televíziós szerint már rég nem az az ember, aki volt; sokat csillapított rajta. Andrea azt is elárulta, hogyan szokták becézni egymást:

„Nyilvánosan Lőrincnek vagy a férjemnek, odahaza Szívemnek, ő meg Életemnek becéz”.

Várkonyi Andrea büszke arra, hogy Mészáros Lőrinc ennyire odafigyel az egészségére. A milliárdos heti három alkalommal edz, mindig csak az étele felét eszi meg, és kitűnő laboreredményei vannak. Mészáros szerint egy férfinek kutya kötelessége jól kinéznie, ha olyan nő van mellette, mint a felesége.

Az alábbi videóban Várkonyi Andrea elárulja, mit tesz, ha nincs kedve az intim együttléthez:

Az interjú nagyon sok emberhez eljutott, rengetegen olvasták, és a Napi Lego nevű oldal működtetőjét is megihlette. Tóth Gabi, Bud Spencer és Terence Hill, valamint Kiszel Tünde után a mesterséges intelligencia segítségével megalkotta Várkonyi Andrea Lego-szettjét, amin jókat nevetnek az oldal követői, de sérelmezik, hogy Mészáros Lőrinc lemaradt róla.

Várkonyi egy luxusjacht orrészén áll a Lego-szettben, kezében egy jól behűtött Hell jegeskávéval, háttérben pedig a mesés napsütéssel.

Ezek szerint Várkonyi Andrea ennyire szereti a Hell jegeskávét, de valóban felmerül a kérdés: miért nincs rajta Mészáros Lőrinc? Volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy ő úgy képzelte volna el inkább a házaspárt Legoként, mint a Titanicban Leonardo DiCaprio és Kate Winslet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás