promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország ezen a Kiszel Tünde képen röhög, a naptárdíva kiveri a balhét, ha meglátja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde nem fog örülni, ha meglátja a képet, amin nevetnek az emberek.

Ha nem tudtad még, mi hiányzik az újév első napjaiból, akkor Kiszel Tünde most emlékeztetett rá. Közzétette 2024-es naptárának januári fotóját, amin a Jégvarázs főszereplője, Elza agyonretusált változataként pózol. Kiszel Tündétől megszokhattuk már, hogy szereti olyannak mutatni magát, aminek köze nincs a valósághoz; akik találkoztak már személyesen a naptárdívával, vagy látták őt egy premier előtti mozis vetítésen, tudhatják, hogy az, amit nemcsak a naptárjaiban, de a közösségi oldalára feltöltött képein láthatunk, nagyjából 25-30 évre vannak az igazságtól.

Kiszel Tünde egyszerűen képtelen elfogadni, hogy ő sem lesz már fiatalabb, és úgy tűnik, a naptárgyártással sem akar leállni. A most 64 éves díva mesefiguráknak öltözve fotózkodott a 2024-es naptárhoz, saját oldalán mutatta meg a januári képet, amin a Jégvarázs-ból ismert Elzaként látható.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!”

- írta korábban Kiszel Tünde, de nem sajnos nem mindenkinek okozott ekkora boldogságot, hogy így látta őt.

Azt nem tudni, hogy Tünde évente hány darab naptárat ad el, de az a közösségi médiában, a kommentszekciókból egyértelműen látszik, hogy hányan nevetnek rajta. Nem is olyan régen mutattuk be a Napi Lego nevű oldalt, aminek az üzemeltetője napi hírekre, a világ történéseire reagál, miközben a mesterséges intelligencia segítségével Lego-s illusztrációkat készít a posztjaihoz. Nos, ő is látta Kiszel Tünde Elzáját, és az általa készített kép máris nagyobb sikert ért el, mint a naptárdíva fotója.

„Ma először nyitotam meg az internetet 2024-ben, és bár ne tettem volna. Az első hírek között jött szembe, hogy Kiszel Tünde a Jégvarázs főszereplőjeként pózol 2024 első naptárfotóján. Én hülye még a linket is megnyitottam, ezért csak magamra vethetek, hogy az újév első képei között az Elzának öltözött Kiszel égett a retinámba. Hogy ezt a pillanatot megörökítsem, egyúttal nektek is maradandó látáskárosodás okozzak, elkészítettem a Lego verziót is, ahol az ungarische Elza látható. Kicsit idősebb, kicsit kerekebb, kicsit elmossa a vonásait a vastag sminkréteg és a Photoshop, de a miénk! Mert mindenkinek olyan Elzát hoz az újév, amilyet megérdemel”

Ma először nyitotam meg az internetet 2024-ben, és bár ne tettem volna. Az első hírek között jött szembe, hogy Kiszel...

Posted by Napi Lego on Tuesday, January 2, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás