promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde elhasználta az összes szépítő filtert, kifogyott az Instagram
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde kicsit túlzásba esett a szépítő filterekkel, szinte felismerhetetlenre retusálta magát a naptárdíva.

A legtöbb sztár, influenszer használ valamilyen szépítő filtert a közösségi oldalakra kirakott fotóinál, hiszen ott mindenki a legjobb formáját akarja mutatni. Van, aki elítéli ezt, és olyan is bőven akad, aki nem. Az viszont biztos, hogy néha egészen döbbenetes tud lenni egy-egy ilyen felvétel, hiszen szinte teljesen felismerhetetlenné képes válni a rajta szereplő személy – többek között Kiszel Tünde is beleesett már ebbe a csapdába.

Az ország legbecsesebb naptárdívája, Kiszel Tünde egy igazi jelenség, hiszen bárhol is jár, ott biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába kerül.

A bugyigyűjtő csúcsceleb az évek alatt a magyar média egyik meghatározó alakja lett, sőt, vannak, akik valódi szexszimbólumnak nevezik őt – bár nem mindenki van oda érte, többek között Vujity Tvrtko is beleállt, ráadásul élő adásban:

Kiszel Tünde sikert sikerre halmoz, a pikáns naptárai évről évre sztártermékek, és egyre csak duzzad a rajongótábora. Az esetleges támadások ellenére nagyon sokan szeretik őt, hiszen egy rendkívül pozitív, komoly tartással rendelkező hölgyet ismertek meg a személyében, aki sokakat boldoggá szokott tenni egy-egy kedves kommenttel, vagy kicsit bevállalósabb képpel, amit megoszt az Instagram oldalán.

Előfordul, hogy Kiszel Tünde is túlzásba esik, és olyan sok szépítő filtert/effektet használ a fotóinál, hogy nagyjából 30 évvel megfiatalítja magát, és alig lehet ráismerni.

Muszáj megjegyeznünk, hogy Kiszel Tündének nincs szüksége ilyen „trükkökre”, hiszen ő természetesen is gyönyörű, de megértjük, hogy miért csinálja ezt. Ettől függetlenül lehet, hogy alkalmanként nem ártana egy kicsit visszább vennie ezekből a képhatásokból, hiszen elég zavaró lehet a követői számára, hogy néhol valóban egészen felismerhetetlen a fotóin a csinos híresség, aki bárhogy is néz ki, az biztos, hogy a hódolói teljesen odavannak érte.

Itt lehet megnézni pár felvételt, amiken jól látszik, hogy Kiszel Tünde néha tényleg egy picit túltolja a szépítő filtereket, effekteket – de ezzel nincs is semmi baj, hiszen az Instagramon mondhatni ez a megszokott:

Itt lehet megnézni egy érdekes interjút Kiszel Tündével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás