promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tündét szétalázták élő adásban, azonnal megfagyott a levegő a stúdióban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási botrány lett a kellemetlenségből, de Kiszel Tünde nem hagyta magát.

Akármit is mondanak a rosszakarói, Kiszel Tünde az évek alatt egy megkerülhetetlen alakja lett a magyar médiának, bár tény, hogy sokan még most sem tudják, hogy ez pontosan hogyan is történt, illetve miért is lett ő ekkora sztár. A leginkább a figyelemfelkeltő naptáraival és a bugyikollekciójával elhíresült modell sok szempontból tökéletesen megtestesíti a „celeb” szót, de ezzel nincs is semmi baj, hiszen legalább annyian imádják őt, ahányan utálják.

Kiszel Tünde egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít, aki mellett szinte lehetetlenség elmenni szó nélkül. Volt, hogy egész komoly balhékba keveredett, az egyik ilyet ráadásul élő adásban, kora reggel láthatta a közönség még 2010-ben. A magyar televíziózás egyik legkellemetlenebb pillanatát élhették át akkor a Mokka nézői, még most is rengetegen beszélnek a rettentően kínos, botrányos esetről.

Liptai Claudia és Vujity Tvrtko vezették éppen a Mokkát, az egyik vendég pedig Kiszel Tünde volt. Az emberek azt hitték, hogy csak egy megszokott, egyszerű felkonferálást fog kapni a naptárdíva, de nem így lett, ugyanis Vujity Tvrtko még az interjú előtt elég durva dolgokat mondott róla, szinte azonnal megfagyott a levegő a stúdióban.

„Én őszinte vagyok. Szerintem egy ilyen dolognak, tehát, hogy valaki ennyire nem tesz semmit, és minden egyes műsorban, minden egyes újságban ott van, nincs keresnivalója egy tévében”

– mondta Vujity Tvrtko Kiszel Tündéről, akit láthatóan nagyon felzaklattak a műsorvezető szavai.

A visszajelzések alapján sokan egyetértettek Vujity Tvrtkóval, hiszen többen is pontosan így vélekednek Kiszel Tündéről, de azzal a legtöbben egyetértettek, hogy nem volt túl szerencsés, hogy ilyen módon osztotta meg a véleményét az országgal, hiszen ez nem volt professzionális viselkedés a műsorvezető részéről.

Teljesen érthető, hogy Kiszel Tünde kiakadt, hiszen élő adásban, számtalan néző előtt alázták meg őt, de nem hagyta magát, rögtön visszaszólt:

„Szégyelld magad! Szégyelld magad! Így akarsz címlapra kerülni, hogy másokat megsértesz?”

Liptai Claudia próbálta valahogy kezelni a helyzetet, Vujity Tvrtko pedig a végén érezhetően gúnyosan ugyan, de bocsánatot kért Kiszel Tündétől. Itt lehet megnézni az elképesztően kellemetlen jelenetet, ami valószínűleg örökre velünk fog maradni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás