promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde vagyonokat érő otthonban éli a mindennapjait, ilyen kilátása csak keveseknek lehet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde elképesztő budapesti lakásban él, a panorámájára nincsenek szavak. 

Kiszel Tünde még mindig jelen van a médiában és a közösségi oldalain is aktív, idén pedig ismét megalkotta a naptárját, amely már a 2024-es évre készült el. Jó néhány tévés műsorban is feltűnt már, tavaly például a Hal a tortán főzős vetélkedőben is szerepelt, ráadásul Kulcsár Edina párja, G.w.M társaságában. 

A naptárdíva pedig egyáltalán nem szégyellte az otthonát, szívesen engedte be a vendégeket, akiknek be is mutatta a budapesti lakását. 

Tünde a lányával, Hunyadi Donatellával élt hosszú ideig és él jelenleg is együtt, aki nemrég felkérést kapott a Dancing with the Stars műsorában is. A két hölgynek pedig egy igazán nőies konyhája is van, méghozzá rózsaszín, zöld csempékkel. Ebben mutatta meg annak idején főzőtudását a híresség, ebben a videóban jól látható: 

A lakásában pedig csak úgy hemzsegnek az ereklyék és a fotók. Olyan fotók is találhatók, amelyeken Tünde látható nagy hírességek társságában, újságíróként ugyanis több nagy névvel is készített interjút.  Sőt, még régi, antiknak számító bútorokat is őriz egy zongorával együtt. Az étkezéseket pedig a Dunára nyíló kilátással élvezheti, ugyanis Kiszel Tünde teljesen rálát a folyóra és ezzel együtt az Erzsébet hídra is. Főleg szilveszterkor elképesztően szép a látvány, valamint augusztus 20-án, ilyenkor nem is kell kimozdulnia az otthonából, hogy láthassa a tűzijátékokat. 

A naptárdíva Instagram-oldalán is megoszt egy-egy fotót, amely a lakásában készültek, ezeken keresztül lehet látni, hogy milyen panorámája van és milyen pompás valójában az otthona. A legnagyobb rajongók pedig ez alapján meg is fejthették, hogy hol lakik pontosan a művésznő.

Majdnem tíz évvel ezelőtt a TV2 Aktív műsorában azt is megosztotta, hogy mennyire jó kapcsolatot ápol az egyik szomszédjával, Rózsika nénéivel. A hódolóitól kapott virágokból is mindig megajándékozta az idős hölgyet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás