promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde nyaralós videója félresikerült: majdnem belefulladt a tengerbe
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde viharban szállt bele a tengerbe, teljesen elsodorta a víz. 

Kiszel Tünde minden évben legalább egyszer elutazik, egész évben arra gyűjt, hogy családjával külföldre látogathasson. Idén sem volt ez másképp, ám a naptárdíva most két helyre is elutazott: először Görögországban, majd Olaszországban pihente ki magát.

A nyaralásiról pedig bőven ad betekintést a követőinek, sokszor fürdőruhában mutatja meg bájait. Az olaszországi útjánál is hasonlóképp tett és lélegzetelállító fotókat mutatott Capriról. TikTok-oldalára azonban felkerült egy olyan videó, amely nem a legjobban sikerült róla. Tündéék ugyanis egy vihar kellős közepén kaptál el a tengert. 

Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű, amikor viharos

- írta a magyar híresség a videójához. 

A felvételen jól látszik, hogy hatalmas hullámok között próbál egyensúlyozni Kiszel Tünde, eleinte még integet, majd eléri egy nagyobb hullám és a víz alá kerül. 

A naptárdíva papucsát is elviszi a víz, majd ezután inkább megpróbált kimenekülni a tengerből. A követői pedig egyszerűen megőrülnek Tünde videójától, már majdnem elérte a 30 ezer lájkot. Hasonló videókat már korábban is feltöltött: ilyen volt az is, amikor Görögországból jelentkezett és egyenesen Santoriniről üdvözölte a magyarokat.

@kiszel_tunde Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű amikor viharos! #Italy #capri #island #sea #summer #vacation #beautifull #wonderful #memory #love # # původní zvuk - kokot

- Ez nagyon jó  ilyen egy őszinte videó - jegyezte meg egy kommentelő Kiszel Tünde feltöltött videója alatt.

- Na ez a valóság, ez nem egy szerkesztett videó - dícsérte egy másik hozzászóló a felvételt. 

- Azt hittem a kalap is úszni fog. Szép hely - olvasható egy másik kommentben, a naptárdíva ugyanis a fejfedőjét még időben meg tudta menteni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás