promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tündére fiatal fiúk csaptak le, míg Donatella az arcunkba préselte a gyönyörű testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A naptárdíva Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella az idei nyáron is nagyon kapós az Instán.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy külön-külön folytatja a celebvilág útjain a legendás naptárdíva, Kiszel Tünde, és szeretve imádott leánygyermeke, Hunyadi Donatella. A 22 esztendős leányzó egykor a magyar média azon slágertémáját szolgáltatta, hogy édesanyja sokáig titkolta a származását, és agyon sejtelmesen fogalmazott az apukáról.

Azóta kiderült, hogy Donatella vérszerinti édesapja egy híres operaénekes, Hunyadi László. Ám míg a férfi a médiától elzártan éldegél, addig a két hölgyemény igencsak kitesz magáért a celebritás terén. 

Az igazi kereskedelmi tévés veteránnak számító Tünde szinte már minden területen kipróbálta magát egy-egy csatornánál. Volt már vendég, játékos, de mgé műsorvezető is az egykor volt Budapest TV-n a 2000-es évek elején-közepén. Donatella szerencsére (eddig?) elkerülte az olcsó "fellépéseket, és bár párszor már részt vett anyukájával egy-két tévés vetélkedőben, inkább csak beszélgetős vendégnek szokták meghívni. Egyébként az ifjú hölgyemény nemrég ünnepelte, hogy komoly végzettséget sikerült szereznie a közelmúltban. 

Donatella a cikk alján csatolt képek szerint nem ódzkodik az előnyös testrészei közszemlére tételétől, ám egyelőre nagyon messze van attól a fajta erotikus munkától, amelyből Tünde régen megélt. A naptárdíva lánya pár évvel ezelőtt nyilatkozott az anya vetkőzős munkájával kapcsolatban, ám úgy néz ki, nem neheztel rá ez miatt:

„Amikor először megláttam, azt egyből tudtam, hogy nem szokványos, de soha nem undorodtam tőle. Ráadásul sejtelmes pózokban látható, és épphogy látszik egy-egy intim részlet a testéből. Anya is elmagyarázta, hogy ebből csak néhány darab van, azok is művészi és ízléses képek, így egyáltalán nem zavart.”

- mesélte Donatella, a life.hu cikke szerint.

A napokban Tünde több rajongójával is összefutott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás