promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde lánya megtalálta a legrövidebb ruhát, amiből szinte mindene kilátszik
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az örökké mosolygó naptárdíva most aztán büszke lehet az egyre kívánatosabb kislányára.

Évtizedes bulvártalány jelentett egykor, hogy a népszerű naptárdíva, Kiszel Tünde lányának ki az igazi édesapja. Egyesek szerint a dúskeblű szépség tulajdonképpen saját maga hizlalta a lánya eredetével kapcsolatos legendáriumok sorát, miközben annak valójában sokkal kisebb jelentősége volt. Hiszen igazából mindig is azok az események voltak fontosan Tünde életében, amelyek éppen aktuálisan foglalkoztatták. Voltak cicaharcai egyéb más celebekkel, de érték támadások a Budapest TV-s szereplései miatt is.

Ám egy valami igazán állandó volt életében az éves naptárfotózásokon túl: a lánya, Donatella iránti rajongó szeretete. 

A pletykák szerint Kiszel Tünde igazi szigorú anyatigrisként oltalmazta gyermeke becsületét, és kellően idős koráig még a médiától is távol tartotta a leányzót. Mint kiderült, Donatella születési családneve a Hunyadi volt, lévén édesapja a hírek szerint nem más, mint Hunyadi László, nemzetközi hírű operaénekes. Pedig egy időben maga a meghökkentő szemöldökű Tünci volt az, aki azt terjesztette, hogy gyerekének apja egy külföldi férfi. Ám néha a valóság sokkal egyszerűbb és kézzelfoghatóbb, mint a fantázia és az elképzelés varázsa, a szaftos pletyka és találgatás. 

És ha már zene. A tehetség a jelek szerint édesapáról gyermekére szállt. Ugyanis a fiatal lány éppen egy hete adta hírül, hogy sikeresen lediplomázott a Zeneakadémián, amihez mi is csak gratulálni tudunk. Így pedig már érthető, hogy Donatella azt nyilatkozta, szeretne kitörni édesanyja, Kiszel Tünde árnyékából, és a saját tudásából a felszínen maradni. Sőt, állítólag még az apukájával is jó a kapcsolata, még ha ritkán is tudnak csak találkozni. Alighanem Hunyadi úr is örömmel konstatálhatta gyermeke sikerét a zenei területen. 

Íme, az ünnepi Instagram poszt:

Illetve vasárnap egy roppant miniruhában is megmutatta szépséges combjait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás