promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde és Donatella megmutatta a büszkeségeit, a magyarok máris megőrültek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anya és lánya párosa rögtön beindítja a fantáziánkat, hát még a dögös képeik.

 

Szinte hihetetlen, hogy idén már 64 esztendős lesz az örökfiatal és optimistán sugárzó szépség, Kiszel Tünde. Az egykori címlaplány és aktív naptárdíva a 80-as és 90-es években újságíróként (is) próbált megélni, azonban a 2000-es évek közepén történt újbóli "felfedezése" óta a magyar média és a bulvárvilág igazi állócsillaga. Tünde karakteres és kedves arca jól eladható szereplőjévé tette egyrészt a minden évben kiadott, erősen erotikus naptárait, illetve a napilapokat. Szerelmi élete és vitatott értékű munkássága szinte folyamatosan beszédtémát szolgáltatott a sajtó számára. 

A kétes hírértékű élete, és cselekedetei ellenére is megmaradt annak az őszinte és jólelkű üzletasszonynak és médiakirálynőnek, amivé válni szeretett volna. Az egykori fotómodell miközben fiatalabb korában rengeteg fényképezést vállalt, mára már csak nagyon ritkán merészkedik kihívóbb alkotásokhoz. Jobbára a rendszeresen megjelenő kalendáriumokra tartogatja a petárdáit és az "ikreket". Állítólag ugyan nem feltétlenül lehet megélni a naptárdíváskodásból, a pletykák szerint rendre komoly összeggel gazdagodhat a befolyó összegből. 

Hősnőnk a látszólagosan a médiában megélt magánélete ellenére is mindig óvta az intim valóságát, már amennyire erre lehetősége volt a tolakodó kollégák kereszttüzében. Tündének több féltett titka is van/volt a múltban. Talán a leginkább rejtegetett titok a lánya, Donatella származása körül forgott. A hajdani cuki kislányból csodálatos nővé érett gyermek édesapjával kapcsolatban rengeteg volt a talány, bár a hivatalos álláspont szerint egy nemzetközi hírű operaénekes a közvetlen felmenője.

Tünde és Donatella kapcsolata a mai napig az egyik leghíresebb anya-lánya párost takarja a magyar közéletben. Kettejük szimbiozisa már-már legendás, amit mi sem bizonyít jobban, mint a közösségi médiában is megélt egymás iránti szeretetük. Gyakorta pózolnak együtt, illetve köszöntik a másikat szeretetteljes, természetesen igencsak szexi posztokkal és fényképekkel. Ezúton is köszönjük nekik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás