promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea végre lerántotta a leplet Mészáros Lőrinc nagy titkáról, ezt sokan nem gondolták volna Magyarország leggazdagabb emberéről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea elárult néhány dolgot a Mészáros Lőrinccel való házasságáról, köztük azt is, hogy ő milyennek látja valójában a férjét.​

Amióta csak fény derült a szerelmükre Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata folyamatos beszédtémát ad az emberek számára, ők azonban teljesen érthető módon csak nagyon kevésszer nyilatkoznak házasságukról.

Várkonyi Andrea azonban most kivételt tett és a Story magazinnak adott interjújában soha nem hallott részleteket osztott meg milliárdos férjével való kapcsolatáról.

A műsorvezető férje, Mészáros Lőrinc kapcsán elárulta, hogy párja végtelenül romantikus és minden alkalommal amikor hónapfordulót ünnepelnek, az üzletember rendszeresen rózsacsokrokkal lepi meg őt, épp annyi szállal, ahányadik hónapnál tartanak.

Figyelünk arra, hogy mindig legyen elég időnk kettesben lenni, rengeteget járjuk a természetet, ő vadászik is, de megesik, hogy csak úgy elmegyünk, és lessük az állatokat. Igazán egymásra találtunk, nagyon szerelmesek vagyunk

– mesélte Andrea a lapnak.

A viszonyuk indulásáról szóló pletykákkal kapcsolatban pedig kiemelte, hogy azt sem titkolták  volna, ha Mészáros miatta hagyta volna el a feleségét, de ez nem így történt hiszen éppen a feleség volt az, aki a válást kezdeményezte, ők ketten pedig addig csupán munkahelyi körülmények között, mások jelenlétében találkoztak egymással.

Beszéltünk párszor, és természetesen megvolt köztünk a szimpátia, de még csak annyit sem mondott, hogy szép a szemem. Egyikünk sem akart volna többet egy nem tiszta helyzetben. Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, és megérkeztünk egymás életébe.

- fejtette ki.

Mint Várkonyi Andra kifejtette, tisztában voltak azzal, hogy hírértéke lesz annak, ha kiderül, hogy együtt vannak, a saját bevallása szerint nem a túlzott figyelemtől, sokkal inkább attól félt, hogy Mészáros Lőrinc egy frissen elváltként mennyire tud mélyen belemenni egy új kapcsolatba.

Az üzletember felesége azt is elárulta, hogy mit érez azzal kapcsolatban, hogy sokan úgy gondolták, a pénze miatt megy hozzá Mészáros Lőrinchez.

Mint pedig a feltett kérdésre Andrea kihangsúlyozta, szerinte nagyon kevés kapcsolat tud úgy működni, hogy a nőnek jobb az egzisztenciája, ezért számára is szempont volt, hogy a párja életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az övétől, az azonban nem, hogy ennyivel magasabb legyen.

Hosszú éveken át és azalatt a két és fél év alatt, amíg egyedül, vagyis a lányommal éltem, bebizonyítottam, hogy elég jól megállok a lábamon. Szóval nem pénzre vágytam, hanem egy igazán jó kapcsolatra.

- mesélte a híresség, aki szerint az a Mészáros Lőrinc, akit sokan a sajtón keresztül ismernek, valójában nem létezik.

Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni

– hangsúlyozta az 24.hu által szemlézett interjúban Várkonyi Andrea, aki tehát most hosszú idő után végre jó néhány izgalmas részletet megosztott férjével való kapcsolatáról, köztük olyan soha nem hallott titkokat is Mészáros Lőrincről, amire bizonyára sokan nem számítottunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás