promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert barátja akasztotta le a legtöbb milliót a Cápák között stúdiójában, ilyen még nem volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Selyem köntösben libbentek be a Cápák között stúdiójába, meggyőzőek voltak, de volt aki óriásit haknizott. Végül Puzsér Róbert műsorvezetőtársa örülhetett a legjobban.

Cápák között hatodik évadának negyedik része is tartogatott érdekes pillanatokat, volt aki jól szerepelt, és akadt olyan is, akit cafatokra téptek a cápák. Kezdjük az utóbbival.

A Cápák között történetének eddigi legnagyobb üzleti befektetéséért jött a Budapest Rerto Élményközpont megálmodója, Horváth Ákos és Putz Attila. A vállalkozók a Kádár-korszak után kicsit nagyobbat ugranának vissza az időben: 2,5 milliárd forintot kértek a Cápáktól 49%-os tulajdonrészért cserébe, hogy felépítsék a belvárosi Dínóparkot Budapest szívében. Az igazán kínos pillanatok csak ezután következtek, nem mindennap szégyenül meg így az ember ország-világ előtt.

Lukács-Tóth Boróka és Lukács Asztrik nyolc éve alkotnak egy párt és már két éve házasok. Kapcsolatukat nemcsak a hitvesi esküjük, hanem közös vállalkozásuk is erősíti. A minőségi selyem ágynemű mellett éjszakai viseletet gyártanak, így egy villám divatbemutatóval is készültek, ami rögtön elnyerte a Cápák tetszését. Az Infinite Blush névre hallgató márka termékei Magyarországon készülnek, ezeket a vásárlók a webshopon egy egyedik tervezési folyamaton keresztül tudnak megrendelni. Boróka és Asztrik a vállalkozás fejlesztéséhez most 12 millió forintot kértek 10% tulajdonrészért cserébe.

Balogh Péter már a múlt héten is említette, hogy eddig csak bukott a textil iparral, úgyhogy bár szimpatikus volt neki a pár, szellemesen csak annyit mondott, hogy inkább megkímélő őket saját magától. Moldován András nem volt ilyen határozott, megvárta amíg a többiek is nyilatkoznak, és csak utána mondott nemet, bár a "Best Couple of the Year" címet azért kiosztotta a házaspárnak. Balogh Levente nem teketóriázott ennyit, rögtön rávágta hogy

biztos hogy van piaca, de az is biztos hogy én nem kellek hozzá nektek.

Orbók Ilona sem kívánt beszállni, de rengeteg hasznos tanácsot adott. Dr. Varga Eszternél kicsit mindig megfagy a levegő, pedig csak kedveseket mondott ő is. Remek az üzlet, működni fog, de rá sincs szükség ehhez.

Kálmán Gábor és Horváth Oszkár párosa azonban sokkal jobban jártak, ők nem csak jó tanácsokkal, hanem befektetőkkel tértek haza. Oszkár hangja rögtön ismerősnek tűnhet, hiszen a közgazdász programozót rendszeresen lehet hallani Puzsér Róbert műsoraiban korábban A hét mesterlövészben, újabban az Önkényes Mérvadóban - ez azonban most egy pillanatra sem jött szóba.

Ez egy komoly műsor. A Connectini vállalkozóinak az a célja, hogy találmányukkal csökkentsék a használt autók fenntartási és javítási költségeit, és hogy egy adásvétel utáni vitás helyzetben a fizetési kötelezettség ne a vétlen félre háruljon. Ezúttal némi mérlegelés után Balogh Levente csapott le a lehetőségre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás