promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér szerint Majka fajtatiszta kedvenc, Dopeman pedig háromlábú kóbor kutya
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb épületes kritika született a megmondóembertől.

Puzsér Róbert a magyar közélet megmondóembere, aki olyan, mint a villám: sohasem tudni, mikor és kire csap le a legközelebb. Legutóbb Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz volt néhány keresetlen szava, előtte pedig úgy érezte, hogy a Lakatos Márk, Majka és Pápai Joci alkotta háromszögben dúló vitába kell beleszólnia.

Általában jól teszi, hiszen – ha igazságot nem is tud tenni – általában új nézőponttal gazdagítja a történeteket, vagy ha mást nem is ér el, az állóvizet mindenképpen felkavarja. Néhány perccel ezelőtt a Facebookra tett ki egy olyan elemzést, amellyel egyszerre sikerült Dopemant, illetve újra csak Majkát megsértenie.

„Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget – Dopeman háromlábú kóbor kutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért. Majka fajtatiszta kedvenc, törzskönyvét a gazda bekeretezte, és a falra függesztette vendégségének csodálatára – Dopeman anyja mudi kutya volt, apja származása ismeretlen”

– kezdte az ebes elemzést, és utána még hosszú-hosszú sorokban folytatta a két zenész összehasonlítását (gyakran politikai felhangokat is beleszőve a dologba), de mindig úgy, hogy abból látszólag az ózdi rapper kerüljön ki győztesen.

Egyelőre fogalmunk sincs, milyen célja volt az írással, de a követőinek mindenesetre bejött, hiszen már az első félórában bő 700 reflexió és 70 hozzászólás érkezett rá. Miközben Majkát és Dopemant párhuzamba állítja, közben azért mind a kettőt el is ítéli, de az nem deríthető ki, hogy mindezt az eltérő világnézetükre, vagy a zenei teljesítményükre alapozva teszi.

Talán annak a kommentelőnek a véleményével érthetünk leginkább egyet, aki pedig Puzsér minősítésére vállalkozott az ebes hasonlatfüzér továbbfűzésével:

„Robi az a kutya, aki meg csak ugat, de a karaván halad...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás