promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az űrből zuhant le több ezer éve Egyiptomban, azonnal beásták a földbe, majd megtalálták és azonnal világszenzáció lett

Az űrből zuhant le több ezer éve Egyiptomban, azonnal beásták a földbe, majd megtalálták és azonnal világszenzáció lett

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions

Az egyik legnagyobb felfedezés volt, amit valaha is találtak.

Ha az ókori világra gondolunk, akkor a konteók mezején nagyon sokszor szembejön az a gondolat, hogy bizony ezek a régi nagy civilizációk és birodalmak valószínűleg kapcsolatban állhattak olyan civilizációkkal, amelyek sokkal fejlettebbek voltak tőlük. Ők voltak ugyanis birtokában azoknak a technológiai csodáknak, amely révén például felépülhettek az egyiptomi óriási piramisok, amelyek a világ hét csodája közt is számon vannak tartva.

És bár a tudósok az évtizedek során számos nagyon komoly felfedezést tettek azt illetően, hogy az egyiptomiak maguk is képesek voltak felépíteni ezeket a monumentális építményeket, bizony a kétkedők nem hisznek nekik, így pedig a tudományos és áltudományos magyarázatok nagyon is egymás mellett élnek.

Ám van olyan dolog, ami tényleg felülről érkezett a piramisok földjére.

Ez a híres tőr, amelyet Tutanhamon fáraó sírjában találtak még 102 évvel ezelőtt. Howard Carte ugyanis 1922 novemberében akadt a fáraó sírhelyére a homok alatt. És bár Tutanhamon, mint uralkodó nem alkotott óriási dolgokat, többek között nem is volt ideje a nagyon rövidke uralkodása alatt, nnek ellenére Carter felfedezése óta ő az elsőszámú egyiptomi uralkodó, akit mindenki ismer már gyermekkorától.

A fáraó sírjában rengeteg értékes dolog mellett találtak egy tőrt is tehát, amelynek anyaga az univerzum sűrűjéből érkezett, meteorit formájában zuhant le a Földre még több ezer évvel ezelőtt, és ebből készítették el a csodálatos fegyvert, amelynek azótai csodájára jár a világ.

Vasmeteoritból készítették a tárgyat, és komoly kincsként őrizték azt Egyiptomban, és meglepő, de azt is tudták, hogy az anyaga meteoritból származott, amely egykor a Földre hullott.

Íme a csodálatos fegyver: