promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna most túlment minden határon, LL Junior magából kikelve mondta el az igazságot

Lékai-Kiss Ramóna most túlment minden határon, LL Junior magából kikelve mondta el az igazságot

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ezt eddig egyik műsorvezető sem tudta belőle kiszedni, itt az igazság. 

Bár hazánk népszerű előadóművésze, LL Junior mostanában Dárdai Blankával való viharos kapcsolatával került a média érdeklődési körébe: Kiss Ramóna erre rettentő kíváncsi volt, mi a helyzet vajon Dárdai Blankával, miután már többször is szárnyra kaptak a szakításról szóló hírek:

L.L. Junior a TV2 egyik műsorában, Kiss Ramóna vendégeként beszélt a Fekete Vonat történetéről, különösen a sikertelen Aréna-koncert utáni eseményekről. Az interjú során kifejtette, mennyire sajnálja a kialakult helyzetet és a zenekar belső konfliktusait.

Junior elmondta, hogy nagyon nehezen élte meg a koncert utáni kudarcot, különösen azért, mert szerinte zenésztársai, Mohamed Fatima és Beat nem értették meg a helyzetet. A rapper hangsúlyozta, hogy mindhárman azonos szerződés alapján dolgoztak, és ugyanazokat a feltételeket fogadták el. Úgy érezte, hogy a társai részéről felmerülő viták és nézeteltérések méltatlanok voltak, és sajnálja, hogy ezek miatt sérült a Fekete Vonat nimbusza.

A beszélgetés során Junior kifejtette, hogy az Aréna-koncert nagy személyes áldozatokat követelt mindhármuktól. Több mint két évtizednyi közös munka és élmény csúcsosodott ki ebben az eseményben, amit a rajongók és a közönség iránti szeretet vezérelt. Azonban a koncert veszteséges lett, ami mély sebeket hagyott a zenekar tagjai között. Junior elmondta, hogy a teljes bevételt átutalta a gyerekeknek, nem tartott meg magának semmit, és nem akarta, hogy a pénzéhség vádja érje őt.

A rapper szavaiból érezhető volt a csalódottság és a fájdalom, amit a zenekar felbomlása okozott. Elmondása szerint jelenleg nincs hajlandóság a beszélgetésre a zenésztársai részéről, és úgy érzi, hogy most nincs is ok a kommunikációra. Reméli, hogy idővel mindenki tisztábban fogja látni a helyzetet, és a korábbi nézeteltérések elsimulnak majd.

Az interjú során szó esett arról is, hogy a médiában megjelent hírek sok kárt okoztak neki személyesen is, különösen a körülötte lévő nők és a válása kapcsán. Junior úgy érzi, hogy ezek a hírek tovább súlyosbították a helyzetet, és hozzájárultak a zenekar széthullásához.

A Fekete Vonat 2023. januári visszatérő koncertje után, amely a Papp László Budapest Sportarénában került megrendezésre, nyilvánvalóvá vált, hogy a produkció veszteséges volt. Fatima és Beat is arról számolt be, hogy a koncert után anyagi problémák merültek fel, és a második, májusi koncertet is lemondták személyes okokra hivatkozva. A trió tagjai végül úgy döntöttek, hogy nem folytatják együtt a zenélést, és a Fekete Vonat végleg feloszlott.