promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dárdai Blanka pólója alá teljesen be lehetett látni, LL Junior volt kedvese melltartó nélkül lépett színpadra
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

LL Junior volt kedvese nem bajlódott a fehérneművel.

LL Junior és Dárdai Blanka kapcsolata a tavalyi évben látott nyilvánosságot és azóta is nagy közérdeklődésre tart számot. A két szerelmes elképesztően viharos kapcsolatot tartott fent egymással, Blanka többször is nyilvánosság elé tárta érzéseit. Ilyenkor arról vallott, hogy a sok boldog és szép pillanat mellett rengeteg fájdalom és szomorúság is érte őt, azonban hozzátette: szerelme így szeret.

Többször nyilatkozott különbözőségeikről és hasonlóságaikról is, de Instagram posztjában kitért arra is, hogy mi a konkrét probléma: máshogyan kezelik a konfliktusokat, máshol tartanak az életben, más a családi hátterük, mésok az élettapasztalataik, más a kommunikációs stílusuk és a szokásaik. És természetesen a közöttük lévő 18 év korkülönbség sem elhanyagolható.

Mindenesetre a sok nehézség ellenére folyton vissza és visszatalálnak egymáshoz, nagyjából követni is lehetetlen, hogy éppen mi van közöttük, azonban az énekesnő Instagram oldalán nem szerepel róluk jelenleg közös fotó.

Azonban szomorkodni most épp nincs ideje, hiszen nem régen adott koncertet a Budapest parkban, a Punnany Massif társaságában és a felvételek tanúsága szerint az énekesnő elsöpörte a színpadot.

Rajongói nagy győzték dicsérni, mi pedig nem tudtuk észrevenni, hogy mennyire ízlésesen pikáns felsőt kapott magára. Igazi királynőként tündökölt a színpadon, karrierje valóban felfelé ível.

LL Juniornak éppen zajlik a válópere korábbi feleségével, Körtvélyessy Kingával, így ő is el van foglalva, továbbá nem olyan régen volt a gyorshajtási ügye is, mely szintén lefoglalhatta az énekest. Azonban júliusban zavaros üzenetet tett közzé a közösségi oldalán, melyben sok szerencsét kíván kedvesének, ami eléggé szakítós üzenetnek tűnt.

Blanka többször nyilatkozott arról, hogy pszichológus segítségét vette igénybe, nagyon reméljük, hogy a gyönyörű tehetséges lány megtalálja a saját lelki békéjét és a boldogságát, akár Junior mellett, akár nélküle.

Itt nézhetitek meg a felvételeket, melyeken Blankából hihetetlen energia árad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás