promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendőrt kellett hívni L.L. Juniorra és volt párjára
Borítókép:  L.L. Junior és volt párja, H. Csilla. Forrás: TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szomszédok úgy ítélték meg, hogy a veszekedés túlment egy határon, és ezt már csak a rendőrség tudja megoldani.

Egy gyermek elvesztését nem lehet feldolgozni, csak elfogadni, és együtt élni vele. Ezen az úton próbál haladni L.L. Junior, ám a koncerteken még nem tud minden dalt elénekelni.

 

Azonban nem csak az emlékezés a mindennapok részei az énekesnek és volt párjának. L.L. Junior és H. Csilla vasárnap hangos vitáig fajuló veszekedést rendezett a társasház folyosóján. Az ordibálás annyira elmérgesedett, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget – írja a Ripost.

A lapnak az egyik szomszéd mesélte el, hogy mi történt: eszerint H. Csilla azért érkezett L.L. Junior lakására, hogy pár órát kisfiával töltsön, de a gyerek szülei nem voltak jó lelki állapotban, majd hangos vita tört ki a két fél között. A rendőrök végül nem intézkedkedtek, csak jegyzőkönyvet vettek fel.

A Ripost megkereste mindkét felet. Junior azt mondta, hogy a vita hevében mondott csúnya dolgokat, de ezeket már megbánta, és Csillával megbeszélték a dolgokat:

„Valóban elfajult köztünk a vita vasárnap délelőtt, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással. Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki vesztette már el a gyermekét… Egyszerűen összevesztünk és szó szót követett… Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb.”

H. Csilla is megerősítette az L.L. Junior által elmondottakat, és ő is hozzátette, hogy kölcsönösen elnézést kértek egymástól:

„Laci felzaklatott lelkiállapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült és elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök és lemondok az aznapi közös programról. Igen, vannak vitáink, hiszen óriási, feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk. Az ügyvédeink is azon dolgoznak, hogy olyan megállapodás szülessen, ami a legjobb a gyermekünknek.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás