promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior életveszélyes száguldozásából katasztrofális dolog sülhet ki, ezt most nagyon elbaltázta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior lehet jobban meg fogja bánni, hogy kiállt versenyezni G.w.M ellen.

A magyar zenei élet két ismert alakja, L.L. Junior és G.w.M. komoly felháborodást keltett a közösségi médiában és a közvélemény szemében is. Ugyebár L.L. Junior töltötte fel az Instagram oldalára az a videót, amelyen az látható, hogy óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtanak át a Petőfi hídon, ahol alapból a megengedett sebesség 50 km/h.

Mivel sok halálos balesetről lehetett mostanában olvasni a sajtóban a felelőtlen sofőrök hibája miatt, így nem csoda, hogy az egész nagy felháborodást váltott ki a közvéleményből.

L.L. Junior azért is töltötte fel a videót, mert nagyon megörült a barátjának, G.w.M-nek amikor kiszúrta, ezzel azonban óriási bakit csinált, mivel a rendőrség is felfigyelt az életveszélyes száguldozásra. Közölték, hogy vizsgálják a videó tartalmát, és megállapítják, hogy pontosan milyen szabálysértést vagy bűncselekményt követtek el a gyorshajtók. A rövid ideig tartó veszélyes akcióért akár 300 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak rájuk.

L.L. Junior már később azt nyilatkozta, hogy nem akartak egyáltalán versenyezni, és nem szándékosan hajtottak gyorsan. Azt is hozzátette, hogy a videó elkészítése közben nem veszélyeztették senkinek sem a testi épségét. G.w.M. nem nyilatkozott érdemben az ügyben, de ő nem is kerülhet akkora pácba, mint a társa.

L.L. Junior mostanában sok rossz döntést hozott az életében, és ez a száguldás is köztük van. Ahogyan a Bors megemlítette, szeptember 12-én áll újra bíróság elé, ahol a gyermekelhelyezés is téma lesz. Junior és Körtvélyessy Kinga tavaly év végén jelentették be a nyilvánosságnak, hogy elválnak, azonban a kislányukat, Lesi Lilitközösen nevelnék tovább.

Később L.L. Junior és az exe között annyira elmérgesedett a viszony, hogy erről majd a bíróságnak kell döntenie. A zenész a mostani felelőtlen száguldozásával egészen biztosan rontott az esélyein.

Több híresség is elítélte a két zenész viselkedését. Sebestyén Balázsék szerint Junior csak rosszabbat tett azzal, hogy elkezdte kimosdatni magát az egészből. Később talán ő is rájött, hogy mekkora butaságot csinált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás