promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a lehűlés de máris újabb dolog miatt riasztanak a meteorológusok, van országrész, ahol nagyon figyelni kell - részletes időjárás előrejelzés

Itt a lehűlés de máris újabb dolog miatt riasztanak a meteorológusok, van országrész, ahol nagyon figyelni kell - részletes időjárás előrejelzés

Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Még igazán nem is tudtunk örülni a lehűlésnek, máris újabb rossz hírt közöltek.

A mai szerdai délután onMagyarország egész területén többnyire napos idő várható, azonban az ország egyes részein, különösen a nyugati és északi régiókban délutántól estig időszakos felhősödésre és záporokra lehet számítani. A hőmérséklet csúcsértékei 28-31°C között alakulnak. Az esti órákban a hőmérséklet fokozatosan csökken, elérve a 20-22°C körüli értékeket. Az ország középső részén erős széllökésekre lehet számítani, míg a Dunántúlon az esti órákban megerősödő szél várható.

Az éjszaka folyamán az időjárás kissé változékony lesz, helyenként záporok és zivatarok alakulhatnak ki, különösen a keleti régiókban. A minimum hőmérséklet 16-19°C között alakul, ami viszonylag enyhe éjszakát ígér. Az ország többi részén többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, a szél mérséklődik, ami kedvez a kellemes alvásnak. Az ország nagy részén a páratartalom növekedése érezhető lesz, ami éjszakára enyhe nyomottságérzetet okozhat.

Holnap, július 25-én, Magyarország nagy részén folytatódik a meleg, nyári idő. A nappali hőmérséklet 26-30°C között alakul, a legmagasabb értékekkel a déli és keleti régiókban. A délelőtti órákban még többnyire derült idő várható, azonban délutánra ismét megnövekszik a felhőzet, és helyenként záporok, zivatarok fordulhatnak elő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra figyelmeztetést adott ki a heves zivatarok és az erős széllökések miatt, különösen a középső és keleti megyékben​.