promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem sokáig élvezhetjük már ezt az időjárást, 11 vármegye kapott figyelmeztetést - részletes időjárás-előrejelzés

Nem sokáig élvezhetjük már ezt az időjárást, 11 vármegye kapott figyelmeztetést - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Erre lehet majd készülni hazánkban az időjárás frontján.

Az elmúlt időszakban ismét visszatért a meleg, a száraz levegő, csapadék pedig csak ritkán volt. Így most mindenki azt nézi az időjárás-jelentések kapcsán, hogy esetleg jön-e valamiféle változás a napokban, avagy a hétvégére. A tegnapi időjárás-jelentésben arról volt szó, hogy ma nem lesz csapadék sehol az ország területén, ritkaság, de a figyelmeztető-előrejelzés nem mutat a mai napra semmit.

Ám holnapra már igen.

A HungaroMet videós előrejelzésében is elmondják, hogy visszatér a kánikula Magyarország területére, így pedig nem sokáig élvezhetjük ezt a kevésbé meleg időt, hiszen hétvégére visszatér a kánikula ismét. Közben azt is megtudjuk, hogy a valószínűségi előrejelzések nem sok jóval kecsegtetnek a csapadékot illetően. A HungaroMet figyelmeztető-előrejelzéseket gyűjtő oldalán pedig tizenegy vármegye kapott most citromsárga figyelmeztetést, mivel ezekben a vármegyékben, hazánk ezen részeiben a napi középhőmérséklet 25 °C felett alakulhat.

Pest vármegye, Baranya vármegye, Bács-Kiskun vármegye, Fejér vármegye, Győr-Moson-Sopron vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Somogy vármegye, Tolna vármegye, Vas vármegye, Veszprém vármegye, Zala vármegye

A videós előrejelzésen pedig térképre vetítve is megnézhetitek, hogy az ország egyes részein pontosan milyen értékek várhatók majd a hőmérsékletben. Igazi strandidő várható majd, a vizeink, így többek között a Balaton hőmérséklete is ideális a strandoláshoz.

Részletesebb előrejelzésért nézzétek meg a HungaroMet videóját: