promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A saját sírját ássa a MÁV, már kabaréműsorokban foglalkoznak a képzeletbeli menetrendjükkel

A saját sírját ássa a MÁV, már kabaréműsorokban foglalkoznak a képzeletbeli menetrendjükkel

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Helyreállíthatják még a renoméjukat?

Az utóbbi pár hét időjárása mindenkinek a hangulatára rányomta a bélyeget. De nem csak az embereket viselte meg a rekordmeleg, mások is áldozatául estek a hőségnek. Az egyik ilyen elesett katona a MÁV volt, akinek a vonatai vagy nem akartak elindulni, vagy pedig, ha el is indultak, akkor valahol valamilye elakadás miatt óriási késéseket sikerült produkálniuk.

Ez még a kisebbik baj: az utóbbi rengeteg panasz érkezett a vonatokra azért, mert nem a megfelelő szerelvényt állították pályára, ezért nem mindenki tudott leülni, de az is panasz tárgyát képezte, hogy nem működött a légkondicionáló a vagonban.

Többen nehezményezték azt is, hogy a menetrend amolyan iránymutatónak szolgál az óriáscégnek és nem igazán tervezhető meg vele precíziósan semmilyen út. Ennek a fő oka az az elképesztő mennyiségű késés, amit a vonatok felhalmoznak, néhány nappal ezelőtt a pályaudvarokra helyezett kijelzők teljes pirosságban úsztak, ugyanis alig volt olyan szerelvény, amelyik időben ért volna be a tervezett érkezési állomásra.

És ez még mind semmi, ahogy hallottuk anno a Teleshopban, ugyanis még egy hatalmas probléma volt, aminél még a széthúzó magyar közösség is egyesült: a klímák sem akartak működni a vagonokban, így volt olyan kabin, ahol 40 fok körüli hőmérsékletben utaztak azok az emberek, akik teljes értékű jegyet váltottak az utazásukra,

Időnként pedig még egy plusz forrás is gerjeszti a felháborodást: a kalauzok nem szeretnék megérteni, ha az embernek nem volt ideje jegye venni, esetleg az automata csak készpénzzel működik, vagy lehalt az applikáció, akkor az ember kénytelen elviselni a kellemetlen megjegyzéseket az ellenőrtől, akkor is, ha ő mindent megtett a "legális és jogszerű" utazásért. És ami a legviccesebb: előszeretettel beszólogatnak a pórul járt utasoknak, sőt, van akit le is szállítottak a vonatról.

Hátha az üzenet most célba ér: Magyarország egyik legismertebb fiatal stand up fellépője pellengérre állította a MÁV hibáit és ezzel sok hozzá hasonló fiatalnak és felnőttnek szeretne segíteni a felhőtlenebb nyaralás megszervezésében. A videót itt nézhetitek meg:

div id="fb-root">

MÁV #mégmindigaktuális

Posted by Szabó Balázs Máté on Sunday, July 21, 2024