promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Alig lépett ki a pályára Szoboszlai, máris váratlan dolog történt, amire nem lehetett felkészülve ő sem

Alig lépett ki a pályára Szoboszlai, máris váratlan dolog történt, amire nem lehetett felkészülve ő sem

Borítókép:  Profimedia/IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Szinte a Liverpoolhoz történt átigazolása óta arról szólnak a pletykák, hogy Szoboszlai Dominik és Mo Salah nagyon nincsenek jóban. De mi az igazság? 

Nem csupán a hazai, de a nemzetközi sajtóban is hónapokon át feszült volt a hangulat és meglepő kijelentésekkel tűzdelt találgatásokat lehetett látni annak kapcsán, hogy mi a helyzet Szoboszlaival és az egyiptomi játékossal. Mindenki azt fejtegette, hogy van az, hogy míg a magyar válogatott csapakapitánya folyamatosan passzol az egyiptomi klasszisnak, fordítva ez nem így van.

Több elemző is mélyebben beleásta magát a témába, megvizsgáltak több mérkőzésről készült felvételt is és végül arra jutottak, hogy ennek semmi valóságalapja.

Az elemzések és a statisztikák ugyanis azt bizonyítják, hogy bár tényleg voltak olyan helyzetek a közös mérkőzéseik alkalmával, amikor Salah passzolhatott volna Szoboszlainak, de nem tette, valójában ezek olyan helyzetekben történtek, amikor az egyiptominak nagyon gyorsan kellett döntenie és épp nem úgy alakult, hogy a magyar klasszisnak passzolta a labdát.

Érthető módon sokan nagyon megkönnyebbültek, hogy nincs feszültség a két játékos között, ráadásul furcsa is lenne a pletykákban leírt mértékű ellentét közöttük, hiszen ha tényleg ennyire nem lennének jóban, egyáltalán nem tudnának együttműködni csapatként a pályán.

A két játékos kapcsolata a valóságban nagyon is baráti, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint egy nemrég készült videó, melyen Salah és Szoboszlai is hatalmas vigyorral látható, ahogy épp edzésre készülnek. Salah a videóban hatalmas mosollyal az arcán sürgeti a magyar játékost, hogy jöjjön már, mert együtt akar futni vele, mire Szoboszlai hasonlóképpen 1000 wattos vigyorral beszalad a pályára az egyiptomi játékoshoz: