promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Terence Hill, a szomorú hírt a közösségi oldalán tette közzé

Gyászol Terence Hill, a szomorú hírt a közösségi oldalán tette közzé

Borítókép:  dpa/Alamy Live News/ Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán a sztár.

Terence Hill és Bud Spencer Közép-Európa egyik leghíresebb színészpárosa, akik közös nyelvet is teremtettek ebben a régióban, hiszen ha róluk beszélnek, mindenki tudja, hogy miről van szó. Csillaguk pedig elsősorban Németországban, Olaszországban és Magyarországon ragyog a legjobban a mai napig. Az utolsó filmjüknek már jó pár évtizede,

Bud Spencertől pedig pár évvel ezelőtt vehettek könnyes búcsút a rajongók.

Terence Hill viszont összekötő kapocs maradt a rajongók között, hiszen a közösségi oldalán nagyon gyakran oszt meg híreket magáról, nagyon sokszor beszélget a rajongókkal, üzen is nekik, de tőle tudhatjuk meg leghamarabb is, ha hír van a Bud Spencer-Terence Hill univerzumban. Sokszor itt kaphatunk hírt arról is, hogy most mi történik a régi színésztársakkal.

Mostanában nagyon sok gyászhírt oszt meg Terence Hill.

Arnaldo Dell’Acqua 68 éves korában halt meg, Terence Hilltől kaphattak információt erről a rajongók. Arnaldo Dell’Acqua kaszkadőr volt, számos filmjükben szerepelt, Bud Spencer kaszkadőrjeként tartottak számon, 86 éves volt. Az olasz oldalak természetesen azonnal lehozták a hírt, így többek között a Sky is, a lap arról is beszámolt, hogy a kaszkadőr halálhírét testvére, Ottaviano osztotta meg a nyilvánossággal.

A lap megemlékezik arról is, hogy Arnaldo egy igazi kaszkadőrdinasztia sarja, családja már több generáción át ebben a szakmában dolgozott, így kisgyerekként tudta, hogy ezt a hivatást követi majd ő is később. Az ördög jobb és bal keze című filmben is szerepelt, illetve a Piedone-filmekben is.

Terence Hill-posztja:

[[insta1]]