promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotó, így néz ki most Columbo igazi felesége, aki tényleg létezik

Friss fotó, így néz ki most Columbo igazi felesége, aki tényleg létezik

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Bármily hihetetlen, tényleg létezik Columbo felesége, mutatunk is róla egy friss képet.

Columbo felesége egyszer sem tűnik fel a népszerű krimisorozatban - mondják a rajongók. Csakhogy ez nem igaz. Legalábbis nem abban a formában, ahogy mindenki hiszi. Merthogy Columbo felesége valóban egyszer sem látható a sorozatban, és mégis. Na, most akkor hogy is van ez?

A Peter Falk által játszott Columbo felesége körüli rejtély pontosan ugyanolyan mértékű, mint az, hogy mi volt a szériában a hadnagy keresztneve. Hiszen mindig csak a vezetéknevén mutatkozott be, egyszer sem köszöntötte őt senki a keresztnevén, egyszer sem hangzott el a megszámlálhatatlan mennyiségű epizód során, de az egyik filmből mégis kiderül, hogy mi a nyomozó teljes neve.

Érdekes, hogy ezzel szemben Columbo felesége tényleg egyszer sem bukkan fel a sorozatban; még abban a részben sem, amiben közösen mennek el nyaralni, de Peter Falk karaktere még ott is belekeveredik egy gyilkossági ügybe. Ilyen epizódból több is készült, mint például a Becsületbeli ügy vagy a Zavaros vizeken - utóbbi volt a rajongók nagy reménysége, mert ott volt az a pillanat, amikor tényleg láthattuk volna a hadnagy feleségét, de aztán egy hirtelen vágással lezárják a történetet - ellenben a nevére fény derül.

Viszont Columbo igazi felesége, pontosabban Peter Falk kedvese, Shera Danese többször is látható a szériában. A hölgy összesen hat epizódban bukkant fel különböző szerepekben. Aki kíváncsi arra, melyik epizódokban kell őt keresni, most megnevezzük őket: 

  • Gyilkosság, mint önarckép
  • Végzetes nyom
  • Titkos ügyek
  • A rocksztár gyilkos
  • Az ínyenc gyilkos
  • Két detektív, egy gyilkosság


Peter Falk és Shera Danese 1977-ben házasodott össze Los Angelesben, és egészen a színész haláláig, 2011-ig együtt voltak. Alább mutatunk róluk egy közös képet, ami pont az esküvőjükön készült róluk, alatta pedig egy friss fotót, ami már a 70-es éveiben járó színésznőről készült egy nyilvános eseményen.

Íme Columbo és igazi felesége, aki tényleg létezik:

Így néz ki most Shera Danese:

(Fotó: Profimedia)