promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Columbo, azaz Peter Falk Magyarországról beszélt egy interjúban, meglepő dolgot mondott
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Columbot is játszó színész elárulta a családi gyökereit.

A Columbo-sorozat a magyarok egyik kedvenc alkotása, amely mindig megy a tévében. És nagyon sokan nézik meg még ezredszerre is ugyanazokat a részeket, pedig már az elején tudjuk, hogy mi lesz a vége, ennek ellenére a nyomozás az, ami a lényeges és izgalmas, ahogy megtudjuk, hogy kedvenc rendőrünk hogyan ejti át a csalókat és gyilkosokat, hogyan oldja meg furfanggal a rejtélyeket.

Nem csak mi tudjuk már az elején, hogy ki a gyilkos, hanem bizony Columbo is már az első pillanattól biztos benne, hogy ki a gyilkos. Ez viszont nem csökkenti a sorozat epizódjainak izgalmait, hiszen azt nézzük szívesen, ahogy pórul jár a tettes, és nagyon magasból zuhan nagyot. A teljes biztonságból derül ki róla, hogy bizony nincs feddhetetlen alibije, mivel Columbo szerint nincs tökéletes gyilkosság.

Peter Falk-nak szobra is van Magyarországon, és nagyon sokszor emlegetik őt úgy, minthogy magyar származású. Erre rákeresve az interneten rengeteg érdekesség fedezhető fel, hiszen ez a téma nagyon sokszor visszatér a médiában, rengeteget cikkeznek róla.

De mi lehet az igazság?

Az interneten több információ is fellelhető erre vonatkozóan, a nagy valószínűség az, hogy az egyik nagyszülője tényleg a régi Magyarország területéről származhatott, Bártfa és Budapest is többször emlegetve van a fórumokon és a közösségi média oldalakon.

Sokan azonban kételkednek minden olyan bizonyítékban, amely Peter Falk magyarságával kapcsolatban előkerül.

A Filmezzünk arról ír, hogy anyai ágon Peter Falk nagymamája a mai Csehország területén született, a nagypapája, Peter Hochhauser viszont Budapesten jött világra 1874-ben. A Wikipedián pedig arról lehet olvasni, hogy még a nyolcvanas években készítettek vele interjút, amelyben rákérdeztek, hogy vannak-e magyar gyökerei, mire Peter Falk azt válaszolta hogy igen, az egyik nagyapja magyar volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás