promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a Columbo-sorozat legnagyobb titka, így hívták a hadnagy feleségét - ezt sosem gondoltad volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokszor emlegette őt a hadnagy, de csak egyszer mondta a nevét.​

Peter Falk, azaz Columbo szinte minden nap feltűnik Magyarországon legalább egy-egy rész erejéig a tévében, a rajongók pedig még akkor is megnézik a széria epizódjait, ha már százszor látták előtte az összes részt. Ám még azok számára is akadnak meglepetések, akik a legismertebb sztorikat és kulisszatitkokat, apró érdekességeket is betéve tudják. Mint például az, hogy mi a keresztneve a hadnagynak, ez bizony látszik az egyik részben.

De ha már nevekről van szó, Columbo minden részben emlegetett, de sosem látott feleségének bizony tudjuk a nevét is, mivel a hadnagy egyszer elárulta azt. Most tekintsünk el attól, hogy Mrs Columbo létezik-e vagy sem, valószínűleg létezik, mivel a Columbo-univerzum egy fontos tartóoszlopa, a legenda egyik fontos tartópillére, és attól is tekintsünk el, hogy volt egy sorozat, amely Columbo feleségéről szólt, hiszen ez sosem volt az igazi kánon része.

Sőt, a Columbo-sorozatnak az adta az igazi erejét, hogy a rengeteg részt rengeteg rendező rendezte, így ők mind-mind hozzáadtak valamit a kánonhoz. Columbo felesége a legenda része, egy olyan fantomszereplő, aki minden epizódban feltűnik, jelen van, Columbo énjének egyik fontos összetevője, rajta keresztül és Columbo róla való meséi alapján jobban megismerhetjük a hadnagy figuráját is.

Columbo a feleségéről ugyanis már a legelső pilot-epizód óta beszél, már itt megtudhatjuk, hogy feledékenynek tartja a felesége a hadnagyot, sőt, van olyan rész, amikor még beszélget is vele telefonon. Az elkészült 69 rész alatt csupán egyetlen egyszer halljuk a nevét, hogy Rose Columbonak hívják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás