promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris új pasija van Marsi Anikónak? -  Nem is akárkivel jött össze
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány hete attól volt hangos a sajtó, hogy az idilli kapcsolat mégsem olyan tökéletes, Marsi Anikó és Palik László válnak.

Úgy tűnik nem szomorkodott túl sokáig a TV2 műsorvezetője azon, hogy 16 év után zátonyra futott a házassága, hiszen a Blikk infomációi szerint Palik László exére ismét rátalált a szerelem és nem is akárki oldalán. A bulvárlap úgy tudja, hogy a Tények nagyasszonya Szulák Andi volt pasija, Gábor oldalán találta meg a boldogságot.

A románc már annyira nem titkos, többen látták már őket egymás társaságában a Normafán és gyakran autózgatnak együtt Marsi otthonához közel. Gábort még Szulák Andrea oldalán ismerte meg az ország, az énekesnővel egy közös gyermekük is született, a most 14 éves Rozina. Szakításuk után Agócs Judit szinésznővel jött össze a férfi, kapcsolatukból szintén született egy gyerek.

Marsi Anikó a nagy hírt egyelőre nem kommentálta, Szulák Andi annál inkább. Instagram oldalán ennyi mondandója van az új szerelemről

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás