promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon Hungary tönkretette Palik László életét
Borítókép:  tv2/exatlon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy nem csak az Exatlon Hugary, hanem Marsi Anikó és Palik László házassága is véget ér. A műsorvezető elköltözött a családjától. 

 

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László és a Tények műsorvezetője, Marsi Anikó hozzá volt szokva a távkapcsolathoz, hiszen a műsor forgatása miatt már harmadik éve töltenek hónapokat külön.

Eddig úgy tűnt, hogy ezzel megtud birkózni a sztárpár, hiszen Marsi Anikó az elmúlt két évadban mindig meglátogatta a férjét Dominikán, ám a Blikk információi szerint ez idén nem jött össze.

A lap szerint válságba került a kapcsolatuk, sőt az 59 éves tévés már ki is költözött a családi fészekből, és a házzal szomszédos kiadó lakásba költözött.

"Egyedül tartózkodik az ingatlanban, sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele."

– állítja a Blikk egyik olvasója, aki hozzátette, hogy minden bizonnyal Palik úgy választott ingatlant, hogy két fia, a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince közelébe maradhasson.

A két televíziós, Marsi Anikó és Palik László 2005 októberében házasodtak össze teljes titokban, de úgy néz ki 16 év után az Exatlon Hungary véget vetett a boldogságuknak. 

[[cikk3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás