promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar és Beckham is feltűnt a párizsi divathéten
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A párizsi divathét a divatvilág egyik legkiemelkedőbb eseménye. Kedd óta zajlik a külön a férfiaknak szóló „Fashion Week Homme”, amelyen a legnagyobb nevű divatházak és sportcégek mutatták be a 2019-es őszi-téli kollekcióikat. A divat bizony mindig előre tekint, diktál és meghatároz, az persze egy másik kérdés, hogy mindezt ki mennyire követi. Ezek a fashion weekek arra viszont pontosan alkalmasak, hogy minden négyzetméteren találjunk legalább egy hírességet, aki már a megjelenésével is feltűnést kelt, nem kevés hasznot hozva ezzel az adott divatháznak.

A Louis Vuitton bemutatóján tavaly együtt láthattuk David Beckhamet és Neymart, mert mindketten a márka nagykövetei, így tulajdonképpen kötelező jeleggel jelentek meg a divatszemlén. Idén is ott volt mindkét futballsztár, előbbi az Adidas Makerlab, utóbbi pedig a Balmain bemutatóján. A mindig elegáns Backham most egy khaki színű ingben mutatkozott az énekes Pharell Williams társaságában, Neymar pedig a franciák ígéretes színésztehetsége, Pierre Niney mellett foglalt helyet.
Pharrell Williams et David Beckham au defile Adidas MakerLab
Neymar et Pierre Niney au defile Balmain
A brazil focista nagy rajongója az 1945-ben alapított francia luxusmárkának és előszeretettel hordja a Balmain termékeit. A legemlékezetesebb az a zakó volt, amiben a francia bajnokság díjátadójára érkezett 2018-ban és amelyhez hasonlót korábban csak Justin Bieber mert felvenni nagy nyilvánosság előtt. Kapott is érte hideget-meleget az internet népétől. Sokan úgy vélték, hogy a játékosnak a pályán és a divat terén is van még mit tanulnia, mások egyszerűen túlzásnak érezték, pont mint a játék hevében bekövetkező, sokszor hisztérikus megnyilvánulásait.
ney

Természetesen ez alkalommal is Balmain dzsekiben volt, hozzá pedig Nike Air Fear Of God 1 cipőt viselt. Ebbe a szettbe nem igazán lehet belekötni, nyerő választás volt.
neynike

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás