promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix fontos dologról döntött, ami téged is érinthet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mostanában előfordult, hogy a Netflixen nem léphetett be olyan a felhasználói fiókba, aki csak mástól kölcsönkapott jelszóval veszi igénybe a szolgáltatást, és ő maga nem fizet érte – az emberek persze pánikba estek.

 

Mindenki imádja a Netflixet, a közeljövőben azonban nagy bajba kerülhetsz, ha csak élvezed a szolgáltatást, de nem fizetsz érte. A cég ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy azok is hozzá tudnak férni a platform tartalmaihoz, akik nem rendelkeznek előfizetéssel, csupán megkapták az egyik rokonuk, vagy ismerősük felhasználói jelszavát.

A furcsa jelenség márciusban kezdődött: néhány piacon arra figyelmeztették a felhasználókat, hogy ne osszák meg jelszavukat mással, mert erre a szerződésben foglaltak szerint nincs lehetőségük.

Azok számára, akik mégis megosztott profilt használtak, a szolgáltató nem engedélyezte a belépést: egy hibaüzenet jelent meg a képernyőn, hogy a készülék tulajdonosa legyen szíves regisztrálni (amiért egyébként egy hónap ingyenes időszak is jár) – írja a BGR.

A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings azonban legutóbb azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem várhatók további büntetések, de folyamatosan tesztelik a dolgokat. A 60 éves üzletember hozzátette, hogy a cég nem vezetne be olyasmit, amit a közönség értelmetlennek érezne.

Korábban kijött a hír, miszerint a Netflix hiába tudott kétszámjegyű bevételnövekedést felmutatni, mégis közel 9 százalékot zuhant a zárás utáni kereskedésben, miután az előfizetők számának alakulása nagy csalódást okozott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás