promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen hibát találtak a Kincs, ami nincs-ben, ilyen bakit még Bud Spencer egyik filmjében sem szúrtak ki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb bakit találtak a Kincs, ami nincs-ben, de ez most nagyon kínos.

Sokan azt gondolják, hogy a Kincs, ami nincs a legnépszerűbb Bud Spencer és Terence Hill-film, pedig ha ránézünk az IMDb-re, akkor azt láthatjuk, hogy csupán a 6. legjobbra értékelt közös produkció a toplistán; olyan filmek előzik meg, mint a Nincs kettő négy nélkül, a Bűnvadászok, a Nyomás utána, Az ördög jobb és bal keze 2. része, és a Különben dühbe jövünk. Hogy érezhető legyen a különbséget:

a Különben dühbe jövünk 7,3-as értékeléssel van az első helyen, míg a Kincs, ami nincs 7,1-el a hatodik.

Ezek tipikusan olyan filmek, amiket akárhányszor meg tud nézni az ember, és ugyanolyan jókat tud rajta nevetni, mintha először látná. De persze ezek az örökzöld alkotások sem hibátlanok, és minél többször látja az ember, annál több olyan bakit vesz észre, ami gyakorlatilag kiszúrja a szemét, mégsem tűnt neki fel előtte soha.

Bud Spencer és Terence Hill-rajongó olvasóink többször is küldtek már nekünk olyan bakit, amit valamelyik filmben szúrtak ki, és most is kaptunk egy ilyen levelet, néhány mellékelt képpel. Zoltán elmondása szerint nagy rajongója a "mesterek" filmjeinek, mindig nézi őket, ha adják a tévében, és most a hétvégén, mikor ment a Kincs, ami nincs, akkor vett észre egy kellemetlen bakit, amit előtte sosem.

„Van az a jelenet, amiben Bud Spencer kirak egy nagy szelet húst, hogy megtalálja a láthatatlan embert, aki fellopakodott a hajójára. Látunk egy képet, ahogy bent ül a kabinjában, társalog a rádión, majd ugyanazt a kabinbelsőt látjuk egy kicsit másik szögből, de ugyanabba az irányba filmezve, és ott már nincs Bud Spencer. Konkrétan egyik pillanatról a másikra eltűnik a képről. Ezt eddig sosem vettem észre, pedig elég nagy baki, de ezen is inkább jót nevettem. Először nem is voltam benne biztos, hogy jól láttam, aztán youtube-on visszakerestem, és tényleg jól láttam. Ki is fotóztam, hogy mások is lássák”

- írta Zoltán, akinek képeit alább láthatjátok.

Egyik pillanatban még ott ül Bud Spencer:

A másik pillanatban már nem:

(Olvasói fotók)

Aki esetleg maga is szeretné megnézni ezt a bizonyos bakit a jelenetben, az alábbi videóban megmutatjuk; oda is tekertünk nektek, nagyjából 17 percnél kell erősen figyelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás