promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutáldurva bakit találtak Bud Spencer sikerfilmjében, csoda, hogy ezt senki nem vette eddig észre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durva bakit találtak Bud Spencer és Terence Hill filmjében, de hogy nem vette ezt észre eddig senki?

Hiába láttuk már milliószor Bud Spencer és Terence Hill filmjeit, valahogy mindig találni lehet benne újdonságokat, amik előtte elkerülték a figyelmünket. A magyar rajongók gyakran kiszúrnak mostanában valamilyen kisebb-nagyobb bakit a legendás pofonosztópáros egyik önálló, vagy közös produkciójában, és most újabb hibára lett figyelmes valaki.

A Nincs kettő négy nélkül című film Bud Spencer és Terence Hill egyik legjobb közös alkotása, amiben a két színészóriás először egy night clubban pofozza szét a Coimbra-kuzinokra vadászó maffiabandát.

Biztos emlékeztek arra a jelenetre, amiben Bud Spencer és Terence Hill rendelt magának két üveg pezsgőt, illetve 8 adag zöldbabos rizst. Miközben jóízűen esznek, betoppan Tango az embereivel, hogy belekössenek az általuk vélt Coimbra-urakba. Tango aztán nemcsak megmártózik a babos rizsben, de kap egy jókora maflást is. Ezután az emberei lerohanják a pofonosztókat, akik alaposan ellátják a bajukat.

Ebben a jelenetben vett észre egy bakit a Promotions egyik olvasója, ami azért elég nagy hibának tekinthető, de valahol érhető, hogy a készítők nem akartak mindenhonnan babos rizst és pezsgőt takarítani. Ugyanis miután Tango kifekszik, és az emberei körbeveszik a Coimbra-hasonmásokat, Bud Spencer az egész asztalt a maffiatagokra borítja, amiről aztán borul minden.

Csakhogy amíg az egyik vágóképen a két üveg pezsgő és a nem éppen kanári adagra kimért zöldbabos rizs látható az asztalon, addig a másikon csupán négy dobozos sör, ami vélhetően üres volt a forgatáson. Ezt a szemfüles rajongó ki is fotózta, és elküldte szerkesztőségünknek.

(Olvasói fotó)

Mi magunk is megnéztük az említett jelenetet, és valóban igaz, hogy látható benne ez a baki. Bizonyára a készítők úgy gondolták, hogy a jelenet lendülete miatt senki sem fog az asztalra figyelni, arról nem beszélve, hogy mindössze fél másodpercig vágták be ezt a snittet, hogy ne lehessen olyan könnyen kiszúrni a turpisságot.

Az alábbi részletben ti is megnézhetitek a Nincs kettő négy nélkül asztalos bakiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás