promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos bakit találtak Bud Spencer és Terence Hill híres filmjében, 40 év után vették észre a hibát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

40 év után szúrtak ki hatalmas bakit a Nincs kettő négy nélkül című filmklasszikusban.

Idén több kerek évfordulót is ünnepelhetnek Bud Spencer és Terence Hill rajongói, hiszen a legendás pofonosztó páros több örökzöld filmalkotásának is jubileuma van ebben az évben. A Különben dühbe jövünk 2024-ben lett 50 éves, míg a Nincs kettő négy nélkül 40 éve lett bemutatva, hiszen 1984-ben debütált.

Bud Spencer és Terence Hill filmjeit folyamatosan játsszák az RTL Magyarország tévécsatornáin, nincs olyan hét, hogy ne vetítenének le legalább hármat közülük, és a hazai rajongók nem is tudják őket megunni, erről tanúskodik az is, hogy a rajongói csoportokban mindig jelzik egymásnak, hogy az adott napon éppen melyik produkciót nézhetik újra. Korábban utánajártunk, miért szeretik annyira minálunk Bud Spencer és Terence Hill filmjeit, de gyakran foglalkoztunk azzal is, hogy milyen bakikat ejtettek ezeknek a megunhatatlan filmklasszikusokban.

A Promotions szemfüles olvasói többször küldtek nekünk olyan bakikat, amiket a pofonosztók egy-egy filmjében vettek észre, és most az egyik rajongó felhívta a figyelmünket egy olyan hibára, amit az idén 40 éves Nincs kettő négy nélkül-ben vett észre.

Olvasónk elmondása szerint "milliószor" látta már ezt a filmet, állítása szerint ez a kedvence az olasz párostól, de csak most vette észre a bakit.

„Nagyon sok régi filmben láttam ilyen bakit, és nincs is ezekkel semmi baj. A mesterek filmjében is ott van jól látható helyen, mégsem vettem észre eddig egyszer sem. Aztán ahogy megkerestem a filmrészletet, láttam, hogy valaki konkrétan kivágta azt a részt, szóval nem én vagyok az első, aki kiszúrta, de azért mégis érdekes. Amikor a két sofőr felveszi az igazi Antoniót és Bastianót a reptéren, és beszállnak a kocsiba, a hátsó ajtó ablakán látszik visszatükröződve egy reflektor, amivel világítottak a forgatáson”

- írta olvasónk.

Mi is megnéztük az említett jelenetet, és valóban ott van a reflektor; ha megnézitek ti is az alábbi videóban, könnyen kiszúrhatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás