promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fel sem ismerni Terence Hill-t a legutóbb közzétett fotóján, van rajta valami nagyon furcsa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maga a színész osztotta meg a képet, rajongók tízezrei reagáltak rá.

Kevesen tudják, de a 85. születésnapját néhány héttel ezelőtt ünneplő olasz színész már egészen gyerekkorától ismerősen mozgott a kamerák előtt. Első szerepét alig 12 évesen kapta, a Vakáció egy gengszterrel című, 1952-es vígjátékban.

Akkor még eredeti nevén, Mario Girottiként ismerhették, és bár a következő években számos kisebb szerepben számítottak rá, kritikusai szerint ekkoriban túlzottan félénk volt. Később azonban leküzdötte a lámpalázát, és kibontakozott a tehetsége, majd kiderült, hogy a spagettiwesterneket neki találták ki, tökéletesen illett a szerepekhez a karaktere.

A hatvanas évek végén vette fel a Terence Hill nevet, miután a westerneket külföldön is bemutatták, ezért aztán úgy voltak vele, hogy az angol nevek jobban vonzanák a nézőket a mozikba. Ekkoriban derült ki az is, hogy Bud Spencerrel remek párost alakítanak, ezt követően pedig számos filmben szerepeltek együtt, melyek a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek.

Terence Hill ugyanakkor szólóban is szép sikereket ért el, 1973-ban a Nevem: Senki című westernben a legendás Henry Fondával szerepelt együtt. Sorozatok terén a Don Matteo jelentette számára a leghosszabb és legsikeresebb projektet, 22 éven keresztül, csaknem 260 részen át játszotta el a nyomozásban jeleskedő pap szerepét.

A ma is aktív színészt hatalmas rajongótábor követi, Terence Hill pedig olyannyira lelkes a közösségi oldalakon, hogy nemrég a TikTokra is regisztrált. Facebookon folyamatosan oszt meg magáról érdekességeket, legutóbb például egy fotót töltött fel, amin még kisgyermekként látható.

Követői persze egyből feltették a kérdést, hogy a fotóról miért nem a védjegyévé vált kék szeme köszön vissza. Erre azonban vélhetően az lenne a válasz, hogy a kép utólag színezett, ezért a furcsa eltérés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás