promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill beengedte a kamerát a házába, lenyűgöző felvételek születtek
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a legenda otthona, és amit láthatunk belőle.

A magyar rajongók Terence Hill és Bud Spencer párosát igazi filmes hősöknek tartják, akik nélkül nem lett volna sokaknak olyan a gyermekkora, amilyen volt. A nagy páros közös filmjei főleg Magyarországon és Németországban arattak osztatlan sikert. A szakértők pedig sokszor keresték és kutatták már, hogy miért pont nálunk találták meg a legmélyebb közönségüket Bud Spencer és Terence Hill, és a válasz részben abban rejlik, hogy az a kis humor, ami a filmjeikben van, az nagyon is illik hozzánk.

Persze a magyarázat ennél összetettebb is lehet, lehet, hogy a magyar szinkron is nagyon sokat hozzátesz a két karakterhez? Nos, a miérteket és hogyanokat, egy feltételezett igazság mentén korábban egy cikkben már összegyűjtöttük.

Terence Hill nagyon szoros kapcsolatot ápo la rajongókkal, a közösségi média oldalán pedig rendszeresen posztol is képeket arról, hogy épp milyen új projektekben szerepel. De ez a hely a nosztalgia helye is a közösségi médiában, hiszen nagyon sok régi gotó és videó is előkerül a forgatásokról. Terence Hill-nek pedig mindig van egy kis rövid üzenete a rajongóinak.

Akik pedig követik az Instagram-oldalát, tudják, hogy megesik az is, hogy a saját házáról, otthonáról kerülnek fel fotók ide.

Hol lakik?

Egy amerikai ranchon, ahol hasonló éghajlat uralkodik, mint a Pó-völgyében. Nos, erről a csodálatos helyről néha feltűnnek fotók is az oldalán, ezekből válogattunk össze egy csokorra valót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás