promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfeledett videó 1949-ből: Bud Spencer, szakáll nélkül, babaarccal szerepelt az olasz filmben, amelyben úszómestert alakított
Borítókép:  Vittorio Zunino Celotto/a/SIPA/1606281503/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok többsége valószínűleg sosem látta ezt az olasz filmet.​

Nagyon sokan azt gondolhatják, hogy Terence Hill és Bud Spencer már úgy kezdte a karrierjét, hogy együtt szerepeltek filmekben, és előtte nem is volt komoly filmes múltjuk, pedig már korábban is szerepeltek filmekben. A híres páros tagjai közül pedig Terence Hill-nak, azaz Mario Girottinak volt komolyabb filmes múltja, ő már korábban is szerepelt több híresebb alkotásban.

Terence Hill-nak az első filmes szerepe még az eredeti nevén 1951-ben volt a Vakáció a gengszterrel című alkotásban, amelyben még pelyhedző állú ifjúként áll előttünk. A fekete-fehér alkotásban 12 éves volt a sztár, és egy iskolás fiút játszott. Majd egy nagyobb dobás volt már 1963-ban A párduc című alkotás, amely a napóleoni háborúk idejében játszódik, ebben egy grófot játszott Mario.

Az első közös filmjük, amelyben már együtt szerepeltek, az a Hannibál című alkotás volt, amely szintén egy történelmi ihletettségű film volt, ebben még mindig a saját neveikkel szerepeltek, külön.

És hogy mégis mi volt Bud Spencer életének első filmje? 1949-ben a Quel fantasma di mio marito, amelyben még úszómestert játszott. Bud-nak amúgy korábban nagyon komoly sportolói pályafutása volt, vízilabdázó volt, és játszott Magyarországon is meccset a magyarok ellen, majd csak utána kezdett színészi pályafutásba. Tehát adódott azonnal, hogy az első filmjében olyan szerepet játsszon, amelynek köze van az úszáshoz.

Íme a videó a filmből, ahol láthatjuk már Carlo Pedersolit:

1955-ben pedig már egy nagyobb szerepet is kapott egy másik romantikus filmben, amely a Napjaink hőse címre hallgat. szakáll nélkül láthatjuk itt is a színészt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás