promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy emberként aggódik az ország Magyar Péter barátnőjéért, sokan valami szörnyűségtől tartanak
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek Varga Judit jutott eszébe, Vogel Evelin a múltkor nagyon hibázott, attól félnek, hogy ennek súlyos ára lesz.

Egy szempillantás alatt robbant be a köztudatba Magyar Péter, aki a váratlanul kirobbant kegyelmi botrány után döntött úgy, hogy politikai pályára szeretne lépni. Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit igazságügyi miniszter lemondása után állt elő és azóta sem pihen. Minden létező interjúra, vitára, beszélgetésre, előadásra elmegy, hogy hallassa a hangját és országos szintű ismeretséget szerezzen. Most indult országjáró körútra, hogy ne csak a főváros embereihez szóljon. Utolsó nagy megmozdulása április 6-án volt, ahol egy tüntetést szervezett. Ennek kapcsán egy egész napját nyomon követte a Blikk magazin és videós felvételt is készítettek róla.

Egy ponton aztán Vogel Evelint kérdezték, aki kimondta azt, amire azóta elég sokan ráröppentek, hogy Magyar Péter kampánycsapatának egy része külföldi. Magyar Péter egy ponton rá is szólt barátnőjére, hogy figyeljen rá mit mond a sajtónak, a lány pedig ezután a kedélyes beszélgetést abbahagyva zavarodott lett, szemmel láthatóan kereste a szavakat, hogy valahogy rendbe hozza az elszólását.

A videóból a fenti részeket kivágták, azonban így is jó páran látták az eredeti felvételt, akik szerint érezhető volt a feszültség Magyar Péter és barátnője között, a kommunikációjukat pedig feszültnek nevezték, Magyar Péter dominánsan lépett fel barátnőjével szemben.

A videó szerkesztése még egy lapáttal rátett a találgatásokra, azóta pedig a párkapcsolatát eddig aktívan megmutató Magyar Péter nem vitte magával a barátnőjét a hivatalos eseményekre. Vogel Evelin Instagram fiókja is privátra lett állítva, a lány az ominózus esemény óta eltűnt a nyilvánosság elől. Varga Judit ominózus, Hajdú Péternek hagyott interjúja óta pedig bár Magyar Pétert sokan szimpatikusnak tartják, mégis foglalkoztatja a közvéleményt az, ami abban a beszélgetésben elhangzott és óhatatlanul is keresik az igazságot arra vonatkozóan, hogy mi történt pontosan a 16 év házasság alatt a két fél között. Varga Judit Magyar Pétert erőszakos, agresszív embernek állította be, akit könnyű felbőszíteni még a legapróbb félreértéssel is.

Persze könnyen megeshet az is, hogy Evelin korábban is panaszkodott a feszültségre és ő maga szeretett volna egy kicsit háttérbe vonulni, kivonni magát a politikai események, a nyilatkozatok és a pörgés alól, mégis, sokan várják, hogy Evelin bejelentkezzen valahonnan. Lehetséges, hogy a lány szerencsétlen kijelentésén összevesztek és Péter kérte meg őt arra, hogy egyelőre kerülje a nyilatkozatot és ne kommunikáljon a sajtóval, hiszen ezzel önkéntelenül róla is elárulhat valamit, amiről Magyar nem szeretne beszélni.

Az ominózus felvételt, a tüntetés összefoglalását és az április 6-i nap eseményeit ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás