promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszólta magát Magyar Péter barátnője, véletlenül buktatta le Vogel Evelin a jogászt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vogel Evelin lebuktatta Magyar Pétert.

Április 6-án hatalmas tömeg gyűlt össze Magyar Péter tüntetésén, bár arról még mindig megoszlanak a vélemények, hogy hányan is lehettek a megmozduláson. Magyar Péter szerint 3-400 ezer ember volt kint a Kossuth téren, a rendőrség szerint 250 ezren vettek részt az eseményen, míg egyes médiumok csupán 24 ezer főről számoltak be. Bárhogy is legyen, Magyar Péter tüntetésén nagyon sokan voltak jelen, köztük Nagy Ervin színművész, és Rost Andrea operaművész is, aki a Liverpool himnuszát adta elő a Parlament előtt. A tüntetésen egyébként Szoboszlai Dominik neve is szóba került - nem véletlenül.

Magyar Péterről köztudott, hogy Varga Judit után most egy új hölgy mellett találta meg a szerelmet, mégpedig Vogel Evelin mellett, akivel közel egy éve alkotnak egy párt.

Vogel Evelin mindenben támogatja szerelmét, kitart a törekvései és a céljai mellett - bár hozzátette egy korábbi bejegyzésében, hogy ő már nem bírja. A hölgyet kikészítik a fárasztó napok, és Magyar Péter miatt is aggódik. Mivel párja bemutatta már őt a nyilvánosság előtt, ő sem kerülheti el, hogy a média kiemelt figyelmet szenteljen neki is, és bizony nemrég egy interjú keretében őt is megkérdezték egy-két dologról.

Viszont ez az interjú abból a szempontból nem sikerült túl jól, hogy Vogel Evelin kikotyogott egy olyan dolgot, amit talán Magyar Péter soha nem akart volna elárulni a legutóbbi tüntetéséről. A Blikk ugyanis közölte az interjút, amiben Vogel Evelin azt mondta, hogy a tüntetésüket külföldiek is szervezték. Ez a felvétel viszont nagyon gyorsan lekerült a Blikk-ről, kivágták a külföldiekre vonatkozó részt, majd újra közzétették.

Az Origo kérdésére a Blikk azzal indokolta ezt, hogy egy szerkesztőségen belüli félreértés miatt publikálták még azelőtt az anyagot, hogy arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Hozzátették, hogy az alanyok kérésére a videóban több helyen is történt korrigálás, ezért vágták újra a videót - nem csak a külföldi grafikus csapatra vonatkozó résznél. Az eredeti videóban egyébként így hangzott el az a bizonyos mondat:

„Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás