promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Lőrinc cégénél akart állást szerezni Magyar Péter, most szembesítették a részletekkel
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem régen derült ki a kellemetlen részlet, így reagált Magyar Péter a vádakra.

A közelmúlt politikai eseményei alaposan felborzolták a magyar közhangulatot. Egyre másra jönnek a váratlan történések: egy tévesen aláírt kegyelmi döntés miatt Novák Katalin köztársasági elnökasszony lemondott tisztségéről. Vele együtt távozott Varga Judit igazságügyi miniszter, akinek a hibás döntésének súlya mellett magánéleti nehézségekkel is meg kellett birkóznia, ez a kálvária pedig egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem ér véget. Miután távozott tisztségéből, hirtelen (sokaknak nagyon úgy tűnt, hogy a semmiből) megjelent a színen exférje, Magyar Péter és alaposan megkeverte az állóvizet. A bicskei áldozatok miatt a Hősök terén megtartott tüntetés után úgy néz ki, hogy a forradalmi hangulat nem fogy el a népből: Magyar Péter március 15-én is beszédet tartott, illetve a mai (április 6-i) napon is köztérre hívta az embereket: a Kossuth téren gyülekező tömeg a város fontosabb pontjain végig vonulva hallgatja majd meg Magyar szavait, aki könnyen meglehet, hogy most is egy egészen váratlan bejelentéssel sokkolja majd a közvéleményt.

Friss kép az április 6-i tüntetésről:

Novák Katalin lemondása döbbenetes hirtelenséggel érte Magyarországot:

Természetesen Varga Judit is reagált arra, hogy exférje politikai szerepkörben szeretne feltűnni és a volt házastársak között elkezdődött egy igazi adok-kapok párbeszéd, mindenki a másikra mutogatott abban, hogy ki és miben hibázott. Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy otthonában titokban rögzített felvételt, melyen Varga Judit hallható, aki ezután elégelte meg férje pocskondiázását és Hajdú Péternél tárta fel az igazságot arról, hogy milyen ember is valójában Magyar Péter. Ez az interjú is rekordokat döntögetett, szokatlan módon a köztévé is leadta.

Azonban nem ez volt az egyetlen dolog, amit Varga Judit elárult az ország megmentőjének szerepében tetszelgő Magyar Péterről: mint mondta, volt férje Mészáros Lőrinc egyik cégénél akart elhelyezkedni. Magyart a Válasz Online podcastjében kérdezték az üggyel kapcsolatban, aki nem tagadta, hogy valóban történt ilyen, ám a tőle megszokott sejtelmes módon fogalmazott.

Varga Judit egy Hajdú Péternek adott majdnem két órás interjúban fedte fel házassága részleteit:

Mint mondta, valóban zajlottak tárgyalások és jelenős piaci szereplővel, azonban tisztázta, hogy állást szeretett volna ott, tudása és képességei alapján. Azt is elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben Mészáros Lőrinccel nem tárgyalt, azonban egy hozzá közel álló, igen fontos emberrel zajlottak a megbeszélések, akit egyelőre nem szeretett volna megnevezni.

Azt is kifejtette, hogy Mészáros széleskörű érdekeltségei miatt koránt sem meglepő, hogy egy olyan cégnél érdeklődik munka után, ami a vállalkozóhoz köthető. Fontos részletnek tartotta azt is, hogy a cég egyáltalán nem zárkózott el a tárgyalások elől, szívesen alkalmazták volna, ahogyan ő fogalmazott, nyitott kapukat döngetett. Az ígéretesnek induló lehetőségnek végül az vetett véget, hogy a kegyelmi ügy kirobbanása után Péter úgy gondolta, hogy kezébe veszi a dolgok irányítását és az irodista munka helyett a közszereplést választotta.

Forrás: Ász magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás