promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter újabb durva titkot árult el Varga Juditról, ezzel megint kellemetlen napokat fog okozni volt feleségének
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul jelentette be, lebuktatta Varga Juditot.

Az egész országot lázban tartja egy 2023-ban kimondott válás, amiről egy évig szinte semmit sem lehetett hallani, most pedig, ennyi idő eltelte után robbant a kérleltetett bomba. Varga Judit és Magyar Péter kapcsolata csodálatosan indult: két fiatal, induló értelmiségi, akiknek azonosak voltak a céljaik és a vágyaik. Mindketten családot szerettek volna alapítani, úgy, hogy mellette a karrierjüket sem hanyagolják el és ez sikerült is nekik. Három gyönyörű gyermek szülei és mindketten nagy karrierutat jártak be. Magyar Péter a Diákhitel Központ Zrt. vezetője volt, Varga Judit pedig végül az igazságügyi miniszter pozícióig jutott.

Kapcsolatuk aztán zátonyra futott (arról még mindig nincsenek pontos információk, hogy mikor) és 16 év házasság után elváltak egymástól. A miértek is sokáig rejtve voltak, most azonban elementáris erővel bújtak elő az eddig szőnyeg alá söpört problémák.

Miután Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter pozíciójáról, Magyar Péter megfelelőnek látta az alkalmat arra, hogy a nyilvánosság elé álljon és nem titkolt célja is van: elmondása szeretne változást szeretne elérni az országban, ehhez pedig kész minden eddigi tevékenységét háttérbe szorítani és politikai pályára lépni, nem titkolt célja pedig, hogy pártot alapítson.

A sok negédes családközpontú nyilatkozat után azonban Varga Judit, politikustól szokatlan módon szereplést vállalt egy bulvár tematikájú műsorban, a Hajdú Péter által vezetett Frizbiben. Lélegzetvisszafojtva várta az ország, hogy mit fog mondani és itt bizony elhangzottak azok, amiket az apró jelek alapján sejteni: Varga Judit azt nyilatkozta, hogy erősen abuzív, bántalmazó kapcsolatban élt, Magyar Pétert pedig megbízhatatlan embernek állította be, akinek problémái vannak az itallal.

Természetesen Magyar Pétertől is érkezett válasz: tagadta az elhangzottakat és már-már pátoszian üzent volt feleségének biztosítva őt támogatásáról.

Varga Judit azonban a jelek szerint nem csak hogy nem kér volt férjéből, hanem teljesen maga mögött is hagyta az elmúlt éveket. Többször is mutatkozott már új párjával, Windisch Lászlóval. A jelek szerint kapcsolatuk tartósnak bizonyult és az elmúlt néhány hét eseményei sem álltak közéjük. Magyar Péter azonban még egyet odaszúrt volt feleségének: azt állította, hogy az új szerelem már az összeköltözésig jutott, Windisch László és Varga Judit elmondása szerint már együtt is élnek. Ezt a felek nem erősítették meg, mindenesetre akár igaz, akár nem, nem volt éppen elegáns, hogy Magyar Péter kifecsegett egy ilyen dolgot volt feleségéről, aminek semmi köze a jelenleg zajló karrierépítéséhez, szimplán csak meg akarta bántani volt feleségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás