promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter durván reagált a Varga Judit interjúval kapcsolatos vádakra, újabb perre készül a műsorvezető?
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető elmondta az igazat, képtelen volt magát tovább türtőztetni.

A magyar politikai közélet kis túlzással sosem volt még annyira mozgalmas mint most, puskaporos hangulat uralkodik. Az ország vezetőinek élete hirtelen a bulvármédia középpontjában találta magát, a törvényhozás és kormányzás nemes feladatáról pedig elvonja a figyelmet egy házastársi vita: soha nem voltak még ennyien kíváncsiak arra, hogy mi folyhat, vagy folyhatott a négy fal között a politikusok között. A zúgolódás akkor kezdődött, mikor egy tévesen aláírt kegyelmi ügy kapcsán Novák Katalin köztársasági elnök asszony lemondott tisztségéről és nem sokra rá Varga Judit igazságügyi miniszter asszony is megtette ugyanezt. Ekkor állt elő Varga Judit exférje, Magyar Péter és kezdte meg közéleti szereplését. A nyilatkozataira válaszul Varga Judit is nyilvánosság elé állt, bár szemmel láthatóan nem fűlött hozzá a foga, nem egyszerű egy ennyire kemény témáról beszélni, úgy főleg nem, ha az ember érintett is benne.

Varga Judit úgy döntött, hogy a sokak által kedvelt és népszerű műsorban, a Hajdú Péter vezette Frizbiben számol be a hosszú ideig tartó, több mint egy évtizedet átölelő házasságuk részleteiről. A műsor minden bizonnyal nézettségi rekordot döntött, megszámlálhatatlan embert szegezett a monitor elé a volt igazságügyi miniszter kálváriája. Hajdú Péter nem volt részrehajló: kemény kérdéseket tett fel, profin vezette a beszélgetés fonalát, mégis hagyta érvényesülni az interjúalanyát. Sokan gyanút is fogtak, mert túlságosan "jól sikerültnek" titulálták az interjút, holott elvileg Hajdú és Varga az adás megkezdésekor találkoztak és nem egyeztették le előre a kérdéseiket.

Ezt szerették volna megcáfolni, amikor ismét elővettek egy már korábban közölt fotót, melyen Varga Judit látható új kedvesével. Hajú Péter az elején nem reagált a találgatásokra, de végül megelégelte a gyanúsítgatást és saját Instagram oldalán tette közzé a fotót mellyel megvádolták, ehhez magyarázatot is fűzött. Ezt itt nézhetitek meg:

Hajdú Péter ezt a szöveget mellékelte a fotóhoz:

Sokan elküldtétek, hogy a számomra ismeretlen Kőházi Ferenc azt állítja, hogy én vagyok ezen a fotón háttal. Mivel nem ismerősöm, így az ő oldalán nem tudtam hozzászólni, ezért itt szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról. Megnéztem Kőházi úr oldalát és látom, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól. Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell. Egyébként, Kellemes Húsvétot mindenkinek

Egyébként érdemes vigyázni Hajdú Péter haragjával, ugyanis a most éppen Dopemannel háborúzó Puzsér Róbertnek is bíróság elé kellett állnia. A Varga Judittal készített közös interjút ide kattintva nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás