promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit azt hitte, hogy exférje ezt vette videóra: váratlan információt osztott meg a volt igazságügyi miniszter
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A volt igazságügyi miniszter nem ismerte a felvétel tartalmát, azt hitte ez van a felvételen.

Egész Magyarországot lázban tartja az elmúlt néhány hét rekordgyorsasággal zajló eseménysorozata. A kegyelmi ügy kirobbanásával kezdődött az egész herce-hurca. Novák Katalin köztársasági elnökasszony lemondása után Varga Judit igazságügyi miniszter is távozott a pozíciójából. Ezek után megjelent a színen Magyar Péter, Varga Judit exférje, aki gyorsan össze is szervezett pár tüntetést és bár eddig csendes háttérszereplő volt, most úton útfélen interjúkat és nyilatkozatokat ad.

A két volt házastárs között, akik egyébként három gyermek szülei, elkezdődött egy médiában közvetített adok-kapok, mely nem olyan rég egy egészen megdöbbentő és példa nélküli állomásához érkezett.

Hajdú Péter bejelentette, hogy Varga Judit egy exkluzív interjút ad a Frizbiben, melyet élőben lehetett nézni. A közvetítés alatt a kommentfal természetesen felrobbant, záporoztak a kérdések, soha nem látott mennyiségű ember volt kíváncsi a videóban elhangzottakra. Ebben Varga Judit elkeseredetten mesélt zátonyra futott házasságáról és a kapcsolat alatt átélt sérelmeiről. Az interjú óta az egész ország azt találgatja, hogy mégis mi történhetett a négy fal között korábban Magyar Péter és Varga Judit között, sorra jönnek ki az elemző, véleményező videók.

Az interjú 1 óra 45 perces hosszúságú így nem meglepő az, hogy rengeteg történet, kérdés és válasz fért bele. Hajdú Péter a tőle megszokott kemény, ám empatikus stílusban próbálta vezetni a történetmesélés fonalát. Egy ponton megkérdezte a volt igazságügyi minisztert, hogy tudta-e, mi van pontosan a felvételen, aminek nyilvánosságra hozását Magyar Péter már jó előre bejelentette.

Varga Judit erre megdöbbentő választ adott: azt gondolta, hogy Péter egy családi vitájukat filmezte le, ahol ő (Varga Judit) esetleg kiabál, vagy veszekszik. Érdekes, hogy ez jutott először eszébe, illetve ez alátámasztja azt is, amit a házasságról mesélt: az otthoni légkör gyakran volt feszült és fojtogató, így elképzelhető, hogy néha Varga Juditnál is elszakadt a cérna és nem a legjobb oldalát mutatja olyankor.

Egészen biztos, hogy kettőjük ügye még nem ért véget és fogunk még hallani a házzasságuk részleteiről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás