promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerelmes Varga Judit és új párja között csak úgy izzik a levegő, nem vették észre a kamerát
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik Varga Judit már magasról tesz Magyar Péterre, teljesen túl van rajta.

Mikor már azt hittük, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válásánál semmi nem okozhat nagyobb botrányt Magyarországon, akkor megtörtént a lehetetlen. Novák Katalin köztársasági elnökasszonylemondása és a Hősök terén tartott tüntetés mellett lemondott Varga Judit igazságügyi miniszter is. Már önmagában ez olyan történés, ami nem mindennap esik meg egy ország életében, ám ekkor előkerült Varga Judit volt férje, akinek hihetetlenül rövid idő alatt egy egész ország ismerte meg a nevét.

Magyar Péter és Varga Judit 2023-ban váltak el, majdnem 17 évnyi házasság után. 2006-os esküvőjük előtt már egy párt alkottak, így nem rövid viszony volt az övék.

Három fiúgyermekük is született, Levente, Lóránt és Miklós. A viszony egy idő után megromlott a szerelmesek között és úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat nem tudják megmenteni, előfordul ilyen, ez alól nem kivételek az ország vezetői sem. Bár a válás évében is cikkezgettek a párról, próbálták kitalálni mi történhetett, az igazi bomba csak most robbant: Magyar Péter médiában való előrejutása miatt magánéletéről is egyre többet árult el, ezzel nagyjából egy időben pedig Varga Judit is előállt a saját emlékeivel.

Így a média kettőjük hadszíntere lett és egyre vadabb dolgok derültek ki arról, hogy pontosan mi is történt a házaspár között, amikor nem látta őket senki. Erről Varga Judit Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben számolt be részletesen:

Az interjú felrobbantotta az országot, mindenki elemezte az elhangzottakat, a mimikát, a válaszokat, próbálta időrendbe tenni a történéseket, régi képeket kerestek, bármit, amivel el lehet dönteni, hogy mégis, ki az, aki nem mond igazat? Mivel természetesen ezután az exférje is előállt a saját verziójával, ami nyomokban sem egyezett volt felesége nyilatkozatával, így mindenképpen feladták a leckét.

Ami viszont biztos, hogy mindkettőjükre rátalált az új szerelem. Míg Magyar Péter nagyjából egy éve alkot egy párt szerelmével, Vogel Evelinnel, addig Varga Judit magánéletéről eddig nem sokat lehetett hallani. Ám egy nemrégiben előkerült kép alapján nagyon úgy tűnik, hogy az Állami Számvevőszék elnöke mellett találta meg a békét, nyugalmat és boldogságot, amit keresett.

Most újabb felvétel készült róluk, ahol a volt igazságügyi miniszter Windisch László mellett ül és szemmel láthatóan jól szórakozik. Sokat nevetnek, mosolyognak, sugdolóznak, ráadásul még egy régi ismerős is feltűnik a felvételen, Orbán Viktor miniszterelnök úr is ott ül a Zeneakadémia közönségének soraiban.

A felvételt ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás