promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter újabb bombát dobott Varga Juditra: elárulta miért mondott le valójában az igazságügyi miniszter
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem a kegyelmi botrány a valódi ok.

Néhány hónappal ezelőtt az egész közéletet megrázta egy tévesen aláírt kegyelmi döntés. Ez Novák Katalin köztársasági elnökasszony állásába került, aki után nem sokkal lemondott Varga Judit igazságügyi miniszter is. Utóbbinak a volt férje ekkor látta meg a lehetőséget arra, hogy az árnyékból előbújva, meglovagolva a nép felháborodását politikai karrierbe kezdjen. Így ismerte meg az ország Magyar Pétert, aki egyik pillanatról a másikba került bele minden létező híradásba és vált egy pillanat alatt botránycelebbé.

Ehhez volt feleségének is volt néhány szava, aki hosszas hallgatás után Hajdú Péter Frizbi nevű műsorában rántotta le a leplet arról a 16 évnyi pokolról, amelyben házassága alatt kellett élnie.

Az országot nagyon megosztják a történések: míg sokan hajlanak arra, hogy sajnálják Varga Juditot és hisznek abban, hogy valóban kapcsolati erőszak áldozata volt, addig ugyanennyien szimpatizálnak Magyar Péter vehemenciájával és szenvedélyes stílusával. Ami egy kapcsolatban hátrány, az a közéletben úgy tűnik, hogy előny.

Magyar Péter beváltotta korábbi fenyegetését és nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, melyet otthonában rögzített, azonban nem állt meg itt: most újabb eddig titkolt részletet árult el volt feleségéről.

Állítása szerint Varga Judit lemondásával kapcsolatban elhallgatott egy fontos részletet. A valódi oka (szerinte) annak, hogy volt felesége lemondott a tisztségéről az új kapcsolata volt. Bár a felek nem erősítették meg a híresztelést, nagyon úgy tűnik, hogy Varga Judit Windisch László személyében talált rá a szerelemre. Ő az Állami Számvevőszék elnöke, aki többek között elszámoltathatja az igazságügyi minisztert is, így a pozíciójuk miatt összeférhetetlen lett volna a kapcsolatuk, az egyetlen megoldás a lemondás volt, mellyel Varga Judit élt is. Magyar Péter azt is elmondta, hogy Varga Judit már együtt él új szerelmével és szerinte a lemondással nem oldódott meg az az etikai kérdés, hogy kettőjük kapcsolata politikailag aggályos.

Az, hogy ez valóban így van-e, vagy egy sértett exférj szavait és véleményét hallhatjuk, azt mindenki döntse el saját maga. Az viszont biztos, hogy a vagdalkozásnak sok értelme nincs, hiszen már Magyar Péter szíve is foglalt, Vogel Evelinnel elmondása szerint kivételes a kapcsolatuk, így semmiképpen sem a volt felesége magánéletét kellene firtatnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás