promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jean-Claude Van Damme magyarul beszélt példátlanul gyönyörűen a tévében, azóta sem volt ilyenre példa
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik legjobb jelenet volt a magyar tévében a kilencvenes években.

Jean-Claude Van Damme a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb akcióhőse volt, aki számos mozifilmhez adta elképesztő fizikumát. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone mellett ő volt az egyik legikonikusabb alakja ennek az érának, ha túlfűtött lövöldözős és verekedős filmekről volt szó. Később a nagy nevek összeálltak újra, a Feláldozhatók című nagyszabású filmekben is együtt szerepeltek.

Ez volt azaz időszak is, amikor nagyon sok showműsorban feltűntek a korszak sztárjai, még Magyarországon is megjelentek a tévében a legnagyobb nevek, korunk abszolút hősei. 

Jean-Claude Van Damme megjelent a magyar tévében is, ahol az egyik legemlékezetesebb bevezetőt és beszélgetést nyújtotta a kilencvenes években.

A Friderikusz Showban is megjelent Jean-Claude Van Damme.

A kilencvenes évek a magyar televíziózás egyik aranykorát jelentették, a Friderikusz Show pedig a talk show műfajának egyik csúcspontja volt hazánkban. A legnagyobb nevek jöttek, a beszélgetések pedig igazán tartalmasak voltak. A nézők a beszélgetések közepette pedig igazi csavarokat is láthattak gondosan bevarrva az adásba,

mint például amikor David Hasselhoff interjúja közben néha megszólalt KITT magyar hangja.

A Friderikusz Show egy késő esti talk show volt 1992 és 1997 között, hat évadon keresztül összesen száz epizódban. A műsor különleges ablakot nyitott Amerikára a magyar nézők számára, ahol közelebbről ismerhették meg azokat a sztárokat, akik korábban már megjelentek a magyar tévében, akikkel lehet, hogy a magyarok minden nap esténként találkoztak már, de showműsorban beszélgetést még nem láttak velük.

De hogyan is jelent meg a műsorban Jean-Claude Van Damme, és mit mondott magyarul? Játékosan átvette a műsor irányítását, és egy nagyszerű magyar mondatot is elmondott, tökéletesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás