promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétbotoxolt kísértetté változott Jean Claude van Damme, brutális ahogy napjainkban kinéz a 63 éves akciósztár
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme igen érdekesen fest napjainkban.

A 80-as, 90-es évek nagy akciósztárja Jean-Claude Van Damme ma már 63 éves és bár láthatóan minden erejével azon van, hogy jó formában legyen ehhez bizonyára egy kis szépészeti beavatkozáson is keresztül ment az elmúlt években.

De miről is ismert Van Damme?

Van Damme színészi pályafutását statisztaként kezdte, majd az 1986-os Karate tigris 1. – Nincs irgalom című filmben debütált, mint negatív főszereplő. A nagy áttörést ugyanakkor egyértelműen az 1988-as Véres játék című film hozta meg a számára, majd az 1990-es évek elején a színész számos további nagyon sikeres akciófilmben szerepelt, mígnem 1992-ben vállalta el a Tökéletes katona című film főszerepét, amely bevétel szempontjából nagy sikert ért el és a későbbiekben több folytatása is született.

Az 1994-es Street Fighter – Harc a végsőkig után azonban a nők kedvencének a pályafutása hanyatlásnak indult és filmjei egyáltalán nem váltották be a jegyeladási reményeket. Ez a sikertelenség pedig odáig fajult, hogy az 1999-es Tökéletes katona – A visszatérés című film megjelenését követően a színész kilenc évig nem került filmvászonra.

Végül 2008-ban a részben önéletrajzi ihletésű JCVD – A Van Damme menet című, mozikban is vetített film hozta meg számára ismét a kritikai elismertséget, majd 2012-ben a színész The Expendables – A feláldozhatók 2. című filmben kapott negatív főszerepet és még ugyanebben az évben a Tökéletes katona-sorozat újabb részében, a Tökéletes katona: A leszámolás napja című filmben is feltűnt.

A színész egyébként azóta is aktív és a közösségi oldalán fellehető fotók alapján most is épp filmet forgat, külseje azonban igencsak megváltozott az elmúlt években.

Így néz ki napjainkban az akciósztár

Jean-Claude Van Damme tavaly októberben már a 63. születésnapját ünnepelte és bár láthatóan a mai napig kiváló formának örvend, a kor bizony már rajta is eléggé látszik. A színész Instagram-oldalára feltöltött friss fotóján láthatóan remek formának örvend, arcán azonban szinte egyetlen ránc sincs, ami ilyen korban már elég kirívónak számít. Így szinte biztos, hogy valamilyen szépészeti beavatkozáson esett át, a legvalószínűbb az, hogy botoxoltatott a fiatalos hatás elérése érdekében.

Azt azonban hogy ebből mennyi lehet igaz mindenki döntse el maga az akciósztár friss fotója alapján.

Forrás: Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás