promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító felvételeken a megöregedett, ráncokkal teli Cameron Diaz, sokkolta a rajongókat a szőke szépség slampos külseje
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykor fénylő hollywoodi csillag, Cameron Diaz jelenleg Jamie Foxx oldalán forgatja új filmjét, ám a róla készült friss felvételek aggodalommal töltötték el a rajongókat.

 

Cameron Diaz karrierje még huszonegy éves korában indult be igazán, miután elment A Maszk című film szerepválogatására, és bár semmilyen színészi gyakorlata nem volt, őt választották a film női főszerepére Jim Carrey oldalán.

A következő három évben ezután kis költségvetésű független filmekben szerepelt, majd  az Álljon meg a nászmenet! című alkotásban Julia Roberts partnere volt 1997-ben, ezt követően pedig filmszerepek sokasága talált rá és repítette a legnagyobb sztárok közé. Olyannyira nagy volt a felhajtás körülötte, hogy A People magazin az „50 leggyönyörűbb színésznő a világon” listájába is beválasztotta 1998-ban és 2002-ben.

Később pedig ő lett a második színésznő Julia Roberts után, aki 20 millió dollárt kapott egy szerepért.

A színésznő azonban 2014-ben váratlanul bejelentette, hogy visszavonul a színészettől és inkább a családjára koncentrál. Diazról ezt követően nem lehetett sokat tudni, mindössze néhány lesifotóból tudhattuk meg mi van vele. 2022-ben azonban érkezett a nagy bejelentés, hogy a színésznő mégis visszatér és Jamie Foxx oldalán fog majd szerepelni egy új filmben.

Foxx a forgatás közben azonban beteg lett így elhalasztották a forgatást, nemrégiben azonban újrakezdték azt. A két színészt pedig most lencsevégre is kapták a forgatások közepette. Az 56 éves színész és az 51 éves színésznő láthatóan nagyon jó hangulatban voltak filmjük egyik jelenete közben, ami egyébként egy kémthriller lesz, Diaz és Foxx pedig visszavonult CIA-ügynököket játszanak, akik már házasok, és gyerekeik is vannak.

Ám miután valamiért visszakerülnek a kémbizniszbe a dolgok bonyolulttá válnak, mert gyermekeiknek fogalmuk sincs, hogy mivel foglalkoznak. A film alaptörténete nagyjából erről fog szólni ám természetesen számos fordulatban bővelkedik majd.

A forgatásról előkerült felvételek láttán azonban a rajongók figyelmét nem a film, hanem Cameron Dia külseje keltette fel. Az 51 éves színésznő ugyanis láthatóan nagyon megöregedett az elmúlt években és már nem is ad annyit a külsejére mint korábban. Az egykori szexszimbólumra rá sem ismertek az emberek az Entertainment Tonight fotóin.

Bár az látható, hogy a színésznő valóban nem úgy néz ki már mint 20 évesen akkora baj azért nincs a kinézetével és a meglepett reakciók ellenére azért elmondható, hogy korához képest jól tartja magát, de ezt mindenki döntse el maga az alábbi videó alapján!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás