promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen 60 évesen az X-Men filmek vadító vörös bombázója, a félistennő Főnix
Borítókép:  20th Century Fox/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-men és az Elrabolva-filmek ikonikus színésznője 60 éves lesz, így néz ki most.

Nem is olyan régen látott napvilágot egy szinkronoz előzetes Rozsomák és Deadpool közös mozijából, amely igazi felüdülés lesz azoknak, akik imádják vegyíteni az akciót, a kemény jeleneteket és a vígjátékot, az abszurd humort, a filmes kiszólásokat (és persze beszólásokat), az iróniát. és mindazt az egyedülálló elegyet, amely megteremti Deadpool és Rozsomák között a kapcsolatot.

Nos, Hugh Jackman és Ryan Reynolds zseniálisak, és parádéznak a szerepükben, kettőjük között pedig tényleg működik a kémia, az összhang nagyon ott van. Ám azért akad egy kis bökkenő, amelyet nagyon sokan kiszúrtak a beharangozó nyomán.

Erről korábban mi is írtunk cikket:

Ám a film kapcsán igazi nosztalgia támadt az interneten a régi X-Men filmek iránt, köztük is elsősorban az első etap iránt, amelyet A kívülállók néven is ismerhetnek Magyarországon a Marvel-fanok. A filmben többek között az egyik legjobb karaktert hozza, a ténylegesen végezetes nőt alakítja a holland színésznő, Famke Janssen, aki a 2000-es évek elejének egy nagyon meghatározó színésznője az amerikai blockbusterek tekintetében.

Modellként kezdte, színésznőként folytatta, majd a kamera másik oldalára is került, sőt, forgatókönyvíróként is tevékenykedik a filmes szcénában.

Az X-Men univerzumában ő Jean Grey, azaz Főnix, akiért Farkas, azaz Hugh Jackman bármit megtenne, és meg is tesz a mozivásznon. Famke Janssen nagyon sok plasztikai műtéten esett át az évek alatt, sok rajongója szerint pedig már rá sem ismerni a színésznőre.

Így néz ki most a holland származású sztár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás