promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény drogokkal viccelnek a Deadpool és Rozsomák új előzetesében, még a Marvel-elnök tiltása ellenére is
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Deadpool eddig is többször kiszólt a közönségnek, ám lehet ezúttal túl messzire ment?

A Marvel Moziverzum renoméja az utóbbi időben nagyon sokat romlott, amiben közrejátszik a képregényfilmek iránti érdeklődés megcsappanása is. Ráadásul a következő nagy Marvel-gonoszt, Kangot alakító Jonathan Majors is bántalmazási botrányba keveredett, aminek következtében a stúdió megvált tőle, pedig kulcsszerepet játszott volna a soron következő filmek történetben.

A Marvel rajongók nagy reménysége az idén július 25-én érkező Deadpool és Rozsomák című film, ami nemcsak azért izgalmas, mert végre összeereszti a két ikonikus címszereplőt, hanem azért is, mert a Ryan Reynolds által megformált Deadpool egy olyan nagyszájú akcióshős, aki senkit és semmit nem kímél, és a harmadik falat ledöntve sokszor a nézőközönségnek is beszól valami csípőset.

A karakter még 2016-ban mutatkozott be a mozivásznon, majd két évvel később meg is érkezett a folytatás, idén pedig trilógiává bővülnek Deadpool kalandjai, és ezúttal az X-Men-filmek ikonikus hősével, a Hugh Jackman által alakított Logannel, vagyis Rozsomákkal néz majd farkasszemet kezdetben, ám az előzetes szerint végül kénytelenek lesznek együttműködni. 

Hétfő délután be is robbant a Deadpool és Rozsomák első teljes értékű előzetese, amiben a pofonok mellett a poénok is sűrűn röpködnek. Az előzetes egyik legviccesebb momentuma, amikor Deadpool a harmadik falat ledöntve kikacsint a nézőkre egy ütős poénnal, miszerint

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke szigorúan megtiltotta a kokain említését a filmben.

Majd ezután felsorolnak még néhány drogokkal kapcsolatos szlenget, ami állítólag tilos, de valahogy mégis csak becsempészték őket a Marvel fejesét megkerülve. Szóval az alkotók nem árulnak zsákbamacskát, és már az előzetes is bizonyítja, hogy poénbonbonokkal alaposan meg lesz szórva Deadpool harmadik kalandja.

A Deadpool és Rozsomák új előzetese alant megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás