promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Deadpool eszetlen ágyjeleneteiről árult el megdöbbentő titkot az érzéki színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az extrém ágytornák során Morena Baccarin megvillantotta a bájait a Deadpoolban, Ryan Reynolds legnagyobb örömére. 

Már több, mint hét év telt el azóta, hogy a Fox az X-men jogokat birtokolva bemutathatta a Deadpool című mozifilmet. A mutáns-mozik gonosz karaktere teljesen új színezetet kapott, és a kanadai Ryan Reynolds élt a lehetőséggel, hogy a korábbi balul sikerült karakterformálása után megtölthesse élettel a hírhedt karaktert. Miközben a Disney által dollármilliárdokat kaszáló Marvel-fősodrat dübörgött a Thanos-sagaval, a Deadpool-film ment a saját útvonalán, és korhatáros alkotásként aratott óriási sikert mind kritikai, mind anyagi szempontból. Ugyan a 2018-as "A második eljövetel" már nem volt akkora durranás, az első epizód a mai napig emlékezetes maradt. 

A Deadpool a filmtörténet egyik legsikeresebb, csak nagykorú nézők számára ajánlott mozija. A sikerességének pedig nem csak a remekbe szabott és látványos akciójelenetek a fő összetevői. Az alpári, ám mégis teljesen elfogadható humor harmonikus összhangban van a trancsírozással, de még a romantikus szállal is, melynek savát és borsát, tehát a szexualitást szinte tökéletesen megoldották egyetlen snittbe sűrítve. Miután az akkor még "csak" Wade Wilsonként tevékenykedő főhős megismerkedik Vanessa Carlysle-lal, gyorsan fokozatok vált a kapcsolatuk.

Rövid vágásokkal megcsodálhatjuk szerelmük beteljesedését meglehetősen extrém szexuális jelenetek kíséretében. 

Ezeknek az említett arcpirító és meghökkentő ágytornás beállításoknak a mibenlétével kapcsolatban nyilatkozott a minap a Vanessát játszó színésznő, a brazil származású Morena Baccarin. A 43 esztendős hölgyemény ugyanis hiába van jóban Reynolds, szinte szabályosan rosszul volt a szexuális aktust bemutató jelenetek forgatásától. Sőt, még a csókolózós snittekben is talált kifogásolni valót:

„Két napig tartott a szexjelenetek leforgatása, mert azt hiszem, hogy mi egy egész naptári éven keresztül szeretkeztünk. Tehát voltak benne ünnepek is. Szóval mindegyiknél másként öltöztünk. Jól érzem magam attól, ami végül kimaradt a filmből. Szó szerint úgy éltem meg, hogy éppen elég volt a szexből. Senkinek nem is kellene többet látnia, mint ami a filmben volt. Abban a maszkban megcsókolni Ryant olyan volt, mintha egy óriási latex óvszerrel lennék. Lényegében egész idő alatt csak gumiszaga volt. Sokat nevettünk. Az a cucc mindig kényelmetlen. De mi a legjobbat hoztuk ki belőle. Olyan volt az egész, mintha csak széttárnátok a lábatokat, és lehet bármi, mert már annyira megszoktátok egymást.”

- idézte a LADBible a gyönyörűséges színésznő. 

A várakozások szerint a Deadpool 3. része jövőre érkezik a filmszínházakba, és korábbi halála ellenére Vanessa is ott lehet a karakterek között, akárcsak a közkívánatra bekövetelt Hugh Jackman is, természetesen Loganként. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás